Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

MISTERIOASA Zonă a Tacerii din Mexic – o posibilă poartă de acces spre o altă dimensiune

Undeva in desertul arid Mexican, la 400 de mile de granita cu SUA, se afla o zona putin cunoscuta si tinuta strict secret de catre guvernul federal care a declarat zona protejata. Este o zona speciala care aparent sfideaza legile fizicii, privitoare la propagarea si emisia undelor sonore, din acest motiv zona este numita drept Zona Tacerii.

Ceva inca nedescoperit face ca in zona amintita, sa fie aproape imposibila receptia undelor radio, a undelor TV sau a telefoanelor mobile, sau orice alta transmisie legata de undele sonore.

Zona Tăcerii din Mexic înghite toate sunetele. Un cîmp magnetic reţine undele radio. Şerpii devin albaştri şi au dimensiuni nefireşti. Cu toate că purtătorii de cuvînt ai Agenţiei Spaţiale Americane neagă acest lucru, iar guvernatorii statelor mexicane Durango, Chihuahua şi Cohuila răspund printr‑un hohot de rîs, secretul „cel mai cunoscut” din Mexic este păstrat în „Zona Tăcerii”, al cărei nume figurează chiar şi pe cele mai banale hărţi geografice.

Fermierii locali spun că această zonă de deşert, situată la 150 km la nord de oraşul Torreon, este populată de spirite rele, care împiedică de milenii sunetele să fie auzite, tot aşa cum fac ca şopîrlele şi şerpii să aibă dimensiuni şi culori nefireşti. Să te apropii este periculos şi e mai bine să stai departe de aceste locuri. A pătrunde aici pentru a verifica aceste lucruri este imposibil, pentru că Ciudad de Mexico a declarat zona una protejată de guvernul federal.

Printre vocile fermierilor şi dezminţirile guvernului se evidenţiază şi iniţiative personale, precum cea a inginerului Harry Augusto de la Pena, profesor la Universitatea Iberoamericană din Torreon, care afirmă nu numai că este la curent cu secretul aşa‑zis de nepătruns, dar şi că ştie cum l‑a descoperit NASA, întîmplător.

Totul ar fi început în 1968, cînd o rachetă experimentală americană – pe nume „Athena” – a ieşit de pe raza ei de acţiune, ajungînd să cadă în mijlocul „Zonei Tăcerii”. „Athena” a dispărut de pe radare brusc, aşa cum s‑a întîmplat cu ambarcaţiuni ce navigau în Triunghiul Bermudelor. Căutările efectuate de NASA pentru a o găsi, timp de săptămîni întregi, nu au dat roade şi pentru a descoperi ce s‑a întîmplat cu racheta o echipă de tehnicieni s‑a deplasat personal să o caute, trecînd prin sită terenul, începînd cu zona ultimei relevări radar.

În acest fel, NASA şi‑a dat seama că în legendele fermierilor se ascundea un sîmbure de adevăr, deoarece era vorba de o zonă complet magnetizată, în care undele radio nu se pot transmite şi, prin urmare, fiecare lucru care este urmărit de un radar dispare pur şi simplu.

Revista „Mexico Desconocido” a scris că atunci cînd tehnicienii NASA au ajuns în „Zona Tăcerii”, pentru a recupera racheta pierdută, au sfîrşit prin a fi foarte interesaţi de compoziţia solului şi înainte de a pleca au luat cu ei tone de nisip, care, de atunci, sînt păstrate într‑o bază secretă a armatei SUA.

„Tocmai radioactivitatea prezentă într‑o măsură mult superioară normalului, a explicat Armin Gomez Barrios, un cercetător care în ultimii ani şi‑a consacrat eforturile încercării de a convinge guvernul mexican să dezvăluie acest secret de stat, este cauza prezenţei unor şerpi gigantici sau a unor roci cu un colorit foarte puternic, de exemplu, albastru”.

Adevărat sau fals, cert este că De la Pena afirmă că a reuşit să treacă de încercuire, luînd cu sine echipamente de măsură Geiger, care au dovedit că toate instrumentele cu frecvenţă înaltă sau joasă funcţionează slab sau deloc, din cauza posibilei prezenţe a unui vîrtej electronic, datorat existenţei în subsol a unei impunătoare mase de fier magnetic.

Pe de altă parte, dacă te înarmezi cu o hartă geografică este uşor să îţi dai seama că „Zona Tăcerii” este poziţionată între paralelele 26 şi 28, cu alte cuvinte în acea secţiune a Pămîntului în care se află Potala, sediul istoric al lui Dalai Lama din Tibet, piramidele egiptene, centrul spaţial de la Cape Canaveral şi Triunghiul Bermudelor.

Armin Gomez susţine că mai există şi altceva: puternica atracţie magnetică exercitată de „Vîrful Triadei”, numit astfel deoarece se află între trei state, ar produce o emisie de energie capabilă să ajungă pînă în cele mai îndepărtate profunzimi ale Universului.

sursa: dezvatatorul.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.