Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Un caz rămas neelucidat. Misteriosul ”călător temporal” din anul 1941, Columbia Britanică

foto: oplanetabomba.blogspot.ro

Cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră cunoașteți fotografia în care apare o persoană care a fost numită călătorul temporal, dat fiind modul în care era îmbrăcat. Poza a fost realizată în anul 1941, Columbia Britanică, cea mai veche provincie a Canadei. Evenimentul la care participau populația și autoritățile era redeschiderea unui pod care, în anul 1940, fusese distrus de inundații.

Fotografiile sunt expuse la un muzeu din Columbia Britanică și ceea ce este interesant este faptul că celebrul călător temporal apare în mai multe fotografii. Localitatea unde s-au realizat pozele avea o populație redusă, fapt care făcea ca fiecare locuitor să-l cunoască pe celălalt.

În anii 60, doi ziarişti au făcut o anchetă, în speranța că vor descoperi identitatea personajului misterios. Nici unul dinte localnici nu a putut să identifice personajul. Cu certitudine, nu făcea parte din comunitatea lor. În muzeu există și alte fotografii în care straniul personaj este prezent.

Vestimentația personajului este cel puțin ciudată, pentru anul 1941. Ochelari de soare cu protecție, o bluză marcată cu litera W, un aparat de fotografiat care a apărut pe piață după zece ani, de la acest eveniment, toate aceste elemente au condus la faptul că misteriosul personaj este un călător temporal.

Nu este primul caz straniu care s-a întâmplat de-a lungul anilor. În anul 1950, în New York, un anume Rudolph Fenz moare într-un accident de mașină. Ancheta a relevat că Fenz dispăruse în anul 1876, la vârsta de 29 de ani. Asupra lui a fost găsită o scrisoare care era datată cu anul 1876, o factură prin care cumpărase un cal și 70 de dolari.

Cazul a fost clasat și rămas neelucidat. O altă întâmplare ciudată s-a petrecut în anul 1935, când Victor Godard, militar la British Air Force a survolat baza Drem. El a observat că baza era renovată, muncitorii purtau uniforme albastre, iar avioanele erau vopsite în galben.

El a povestit întâmplarea colegilor săi, care i-au spus că s-a înșelat, din cauza faptului că baza a fost abandonată. Patru ani mai târziu, în anul 1935, baza a fost renovată, avioanele vopsite în galben și muncitorii aveau salopete albastre.

O altă întâmplare la fel de stranie s-a produs în China. Arheologii au descoperit un ceas de fabricație elvețiană, într-un mormânt aparținând dinastiei Ming, secolul al XV-lea. În cei 600 de ani, mormântul nu mai fusese deschis.

Ceasul era gravat pe un inel, indica ora 10.06 și pe spate era gravat cuvântul Elveția. O altă întâmplare s-a petrecut în Spania. Un cuplu de francezi s-au cazat în una din nopți într-un hotel foarte vechi. Fascinați de construcție ei au fotografiat hotelul și după câteva zile, la întoarcerea lor în Franța, s-au hotărât să înnopteze în același hotel.

Hotelul era de negăsit, cu toate că l-au căutat ore bune. Primarul localității le-a explicat că hotelul a fost demolat acum o sută de ani. Ajunși în Franța, cei doi au constatat că din aparatul de fotografiat lipseau pozele, inclusiv negativul.

sursa: ziarulstefancelmare.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.