Connect with us

Hi, what are you looking for?

Fără categorie

MISTERUL templului de aur din Kerala, India

În sudul Indiei, în apropierea insulei Sri Lanka, în statul Kerala, se regăsește un templu Sri Padmanabhaswamy. Subsolul acestei clădiri misterioase, dotat cu mai multe camere secrete, a generat numeroase controverse de-a lungul anilor.

Templul Sri Padmanabhaswamy din Trivandrum este considerat una dintre minunile lumii, nu doar datorită complexității clădirii, ci mai ales pentru faptul că ascunde numeroase mistere. Povestea oficială cuprinde o sumedenie de amănunte picante, care au aprins adevărate dezbateri în rândul specialiștilor. Este vorba despre șase camere subterane, numerotate sugestiv cu litere de la A la F, care pentru mai multe sute de ani au fost protejate cu prețul vieții de călugării care și-au dus existența între zidurile acestei clădiri misterioase.

Pentru că se vehicula că aceste camere adăpostesc adevărate secrete despre trecutul planetei, autoritățile din statul Kerala, împreună cu reprezentați ai armatei au deschis cinci dintre cele șase camere din subsolul templului. „Însoțiți de forțele armate am deschis cinci dintre cele șase camere subterane ale templului. O singură cameră, marcată cu litera B a fost omisă pentru că instanța superioară a decis că un anumit secret trebuie să rămână nealterat”, a declarat Shital Ramandeep, purtător de cuvânt al familiei regale din Trivandrum.

Descoperirile au fost unele de-a dreptul fantastice, pentru că din cele cinci camere s-au scos la lumina zilei mai multe monede de aur, bijuterii din argint, pietre prețioase, dar și numeroase obiecte de cult cu o valoare istorică incredibilă. Aceasta reprezintă o adevărată comoară, dar curiozitatea a continuat să persiste pentru că rămăsese închisă camera numerotată cu litera B. Pentru că dezbaterile și controversele au continuat, s-a hotărât în cele din urmă ca misterioasa ușă care purta litera B să fie deschisă. Evenimentul a fost interzis presei, cât și curioșilor, participând doar câțiva călugări și o echipă formată din reprezentanții curții regale.

Din această echipă a făcut parte și un ziarist de origine austrică, Reinhardt Smueller, care ulterior a făcut publică experiența ciudată prin care avusese norocul să treacă. Smueller a povestit că ușa metalică a camerei B nu era ca oricare alta. Ea nu a putut fi deschisă decât în clipa în care unul dintre preoți a rostit o mantră. În interiorul camerei a fost descoperită o capsulă alungită de culoare gri închis, fără deschideri aparent vizibile. De asemenea, lângă această capsulă ciudată zăceau 7 mumii, care la prima vedere nu prezentau urmele unei morți violente.

Un lucru demn de luat în considerare a fost faptul că acea mașinărie bizară părea că încă funcționează, pentru că producea un zumzet de joasă frecvență, care putea fi auzit în condiții de liniște deplină. S-a încercat deschiderea capsulei prin diverse metode, dar nu s-a reușit. Unul dintre membri echipei a încercat să dea o gaură cu ajutorul unui burghiu, dar materialul din care era fabricată părea impenetrabil. Mai mult de atât, capsula era caldă la atingere și dădea impresia că în orice secundă poate reacționa precum o ființă vie. Un alt lucru important i-a atras atenția jurnalistului austriac, mumiile erau destul de înalte, aveau părul blond și trăsăturile faciale impresionant de clare.

sursa: conexiunispirituale.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.