Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Există fenomenul chemtrails? (video)

foto: www.occupycorporatism.com

Un fost angajat guvernamental a dat publicitatii acest film, in care se vede clar cum avioanele sint folosite pentru a spray-a in atmosfera acele chemtrails; atentie nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet – aceste dare dispar de pe cer in 30sec – 1 min; in schimb acestea numite chemtrails raman cu orele si chiar zilele, formand niste nori lunguieti, care provin din extinderea acestor dare lasasate de avioane.

Aceste chemtrails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sunt folosite la aplicatii militare in deflectia undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt testati pe populatie, etc.

chemtralis1

Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.Va rog sa priviti filmul si vedeti aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne imbolnavesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc. Mare atentie:

Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalatiile radar ce se bazeaza pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat in judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvaluiri oficiale asupra acestui program secret.

Intr-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta impotriva “incalzirii globale”. Nu i-a autorizat nimeni si nimeni OFICIAL, nu stie intr-adevar ce efect au asupra mediului si oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de sera, prin blocarea caldurii de la soare sa fie degajate in spatiu de stratul reflectorizant de radiatii).

sursa: fatanevazutaalumii.ro

7 Comments

7 Comments

 1. George Daniel

  25 septembrie 2016 at 12:24

  Nu are nici o noima ceea ce spui! În video nu se pomenește nici măcar o secunda despre arme biologice…De unde ai scos chestiile cu gripa, SARS etc? Dacă aceste dâre ar reflecta undele radio și luminoase atunci ne-ar proteja de efectul de seră, fiindcă nu ar permite căldurii de la soare sa intre în atmosfera, nu invers, cum susții! Oricărei sere îi trebuie căldură solare pe care sa o rețină în interior cu ajutorul pereților săi (sticlă, ciolofan etc) dacă o seră ar avea pereți prin care sa nu treacă radiațiile (asa cum zici ca ar acționa aceste chemtrails) atunci aceasta nu s-ar încălzi niciodată!
  Plus de asta, cel din filmuleț se înșală în ceea ce privește contrailurile, modul în care acesta se disipeaza este dictat strict de altitudinea la care zboară avuonul, datorită curenților de aer. Dacă este la joasă altitudine dâra de abur se risipește imediat datorită curenților de aer haotici, dar la mare altitudine (asa cum zboară marea majoritate a avioanelor de azi, fata de acele de acum câteva zeci de ani) curenții de aer tind sa fie uniformi, astfel dâra se deplasează într-o singura direcție și nu este disipata de curenți ci dispare doar atunci când este absorbită de atmosferă!
  Acest articol nu are niciun fundament rațional, științific nu mai zic!

  • Marius

   28 septembrie 2016 at 21:06

   bravo! unul treaz! din cauza unor articole de genul astuia oamenii nu-si mai vaccineaza copiii!

  • Constantin

   26 februarie 2017 at 10:23

   Vad ca esti un orb prost care nu stie care e diferenta de urme de dare de fum si dare chimice care nu dispar si se imprastie in aer,chiar in noapte se imprestie si se simte mirosul de DTT sau a pesticide,gustul amar in gura1

 2. Constantin

  25 septembrie 2016 at 13:19

  Ar trebui sa impiedicam sa mai circule avioanele pe teritoriul Romaniei cu aceste dara albe groase prin semnarea acestor petitii!

 3. cm

  25 septembrie 2016 at 16:05

  La noi da avioanele cu sida, sifilis si alte minunății.

 4. Radu

  26 septembrie 2016 at 0:08

  La noi dau avioanele cu prostie. Astea sunt poze din aviane pline cu apa folosite pentru testarea centrajului la prototipuri de noi versiuni ale aeronavelor.

  • Constantin

   26 februarie 2017 at 10:26

   Va inselati omule,eu in calitate de martor vad ce se intampla aici la tara! De ce mor gainile fara sa se suferit vreo boala,de ce planete din gradina nu mai fac flori,chiar ofilesc,mai ales sunt foarte afectati legumele si fructele din pomii fructiferi! M-am prins imediat din cauza avioanelor care trec foarte des cu aceste dare de praf alb bochimic!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.