Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Natura vine în ajutorul nostru. Cum să tratăm infecțiile bacteriene fără antibiotice?

no-antibiotics

Utilizarea de antibiotice se extinde cu o rată alarmantă. Între anii 2000 și 2010, antibioticele prescrise în ambulatoriu au crescut cu 36 %. Experţi de sănătate deduc că 11,4 de milioane de prescripții inutile sunt date anual.

În douăsprezece luni, 265,5 de milioane d de antibiotice au fost administrate în aceste aceleaşi setări în SUA. Cu alte cuvinte, au existat cinci prescripţiile scrise pentru fiecare 6 oameni în fiecare an. Aproximativ 50 % din antibiotice prescrise pot fi fost inadecvate de la caz la caz.

Antibioticele, numite de asemenea, medicamente antimicrobiene, lupta împotriva infecţiilor cauzate de bacterii rele. Corpul uman este plin de bacterii bune care este concentrată în intestine. Atunci când o persoană ia aceste tipuri de medicamente în exces deteriorareaza sau ucide bacteriile bune împreună cu infecţia. Bacteriile care supravieţuieşte dezvolta o imunitate la antibiotice. Eficacitatea dozelor se va diminua pe masura acestei bacterii se bazează pe rezistenţă şi se răspândesc prin corpul tău.

Nu mai lua antibiotice pentru toate problemele, fie ele si mici si mari si incearca sa gaseste variante cat mai naturale.Iata cateva dintre acestea:

Pneumonie – ca pentru orice boala, asigurati-va că aveţi o multime de fluide la indemana si odihna. Nu suprima tusea doar in cazului în care provoacă dificultăţi de respiraţie sau vărsături; Corpul tau natural lupta împotriva bolii.

  1. pylori – probiotice s-au dovedit a vindeca infecţii de H. Pylori cu succes. Spalati cu ceai verde sau vin roşu, care ajuta la reducerea simptomelor.

Infecţii ale tractului urinar – din nou, probioticele. Kombucha, laptele, chefirul, varza murata, vă vor oferi mai multe opţiuni de cum sa mananci suficient pentru a creşte bacterii bune pentru a lupta împotriva infecţiilor. Ia ulei de ficat de cod pentru imunitate şi pulbere D-manoză pentru a elimina bacteriile nocive. Spălaţi tot afară cu suc de afine, apa si ceai verde.

Vaginita bacteriana – adăuga una-două căni de oţet de mere in cada de baie timp de 20 minute. Mănâncă două căni de iaurt simplu. Înmuiati un tampon în  lapte ecologic şi poartă-l pentru câteva ore pentru a atenua simptomele.

Candida – reduceti zaharul si alimentele care contin drojdie din dieta ta. Apoi utilizaţi lapte pentru a regenera ficatul. În al treilea rând, abordati orice probleme emotionale. Relaxaţi-vă şi  vorbiti. Acest lucru este imperativ pentru vindecare.

Chlamydia – mananca alimente bogate in fibre cum ar fi fasole si cereale integrale si 1-2 catei de usturoi pe zi. Se aplică ulei de măsline extras la zona infectată şi seiau echinacea si gheara pisicii.

Salmonella – multi medici sunt de acord că antibioticele nu sunt necesare pentru salmonella. Tratamentul este consta in a bea apă multa. Sau cel puţin 200 ml dupa fiecare scaun apos. Acest lucru este un plus faţă de suma regulata de apă  consumata în mod regulat.

Foliculita – se aplică ulei de cocos topit virgin pe piele infectate. Se aplică zilnic. Alternativ, bucuraţi-vă de o cârpă curată, într-o parte de otet de mere sau otet alb cu două părţi de apă călduţă. Ţineţi pânză pentru cinci-zece minute pe pielea ta. Acest proces ajută la eliminarea cicatricilor.

sursa: andreiturcu.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.