Noua ORDINE mondială! Liderii lumii tocmai au luat această decizie pentru tine

Hydrogen-Council-Companies-Come-Together

Un grup de 13 companii din energie, transport şi industrie anunţă lansarea, la Davos (Elveţia), a unei iniţiative globale intitulată Consiliul Hidrogenului, care îşi propune să promoveze soluţiile energetice pe bază de hidrogen, se arată într-un comunicat de presă al Alstom, unul dintre membrii noii entităţi.

Potrivit sursei citate, Consiliul Hidrogenului, reunit pentru prima oară în această săptămână la Davos, este format din 13 directori generali şi preşedinţi ai unor companii din diferite sectoare industriale şi din sectorul energetic.

Societăţile internaţionale implicate noul proiect sunt, în prezent: Air Liquide, Alstom, Anglo American, BMW Group, Daimler, Engie, Honda, Hyundai, Kawasaki, Royal Dutch Shell, The Linde Group, Total şi Toyota.

‘Hidrogenul este o sursă de energie cu numeroase utilizări şi caracteristici favorabile, deoarece nu emite deloc CO2 când este utilizat ca sursa de energie curată sau combustibil curat, şi poate juca un rol important în tranziţia la un sistem energetic curat, cu emisii reduse de carbon. Cu ocazia acestei lansări, membrii ‘Consiliului Hidrogenului’ şi-au reafirmat intenţia de a-şi accelera investiţiile semnificative în dezvoltarea şi comercializarea din sectoarele hidrogenului şi pilelor de combustie. Totalul estimat al acestor investiţii se ridică, în prezent, la 1,4 miliarde de euro/an’, se menţionează în comunicatul citat. Mai mult pe capital.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *