„Nu va exista niciodată al 45-lea președinte SUA.” Baba Vanga a prezis venirea lui Trump la cârma SUA

vanga

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre următorul președinte al Statelor Unite. Prezicătoarea care a prevăzut atacurile din 11 septembrie 2001 ar fi spus că în America va începe un nou război civil și că nu va exista niciodată al 45-lea președinte SUA, după liderul de culoare.

Baba Vanga ar fi prezis că al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, însă după ce mandatul lui Barack Obama se va încheia efectiv NU va mai exista un alt șef la Casa Albă.

Potrivit profeției înfricoșătoare, citate de Yahoo News, dar și de surse de notorietate gen Washington Post, țara va intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de președinte și se va declanșa o divizare dură între statele din nord și cele din sud, caz similar Războiului Civil American.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria ar fi prezis chiar înainte să moară, la vârsta de 85 de ani și că anul 2016 „va aduce o invazie a extremiştilor musulmani” asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea „invadatorilor musulmani”.

În următoarea perioadă, continentul european ar putea ajunge „la sfârşitul existenţei sale”, a mai spus Baba Vanga, potrivit Mirror.co.uk.

Mai mult pe: realitatea.net

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Tudi spune:

    Cele mai mari prostii pe care le-am auzit. Europa a fost ,,invadata” de musulmani in 2015 si nu dau doi bani pe ceea ce zic Baba Vanga, Nostradamus si altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *