Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

O adevărată minune! O haită de lupi a asistat o femeie la naștere

haita de lupi

O americană Mary Krainik, prinsă într-o capcană de zăpadă, a dat naștere unui copil sănătos cu o greutate de 3.4 kg. Ajutorul a venit din partea unei haite de lupi care parcă a asistat la naștere.

” Ei m-au considerat membru al haitei lor, – își amintește secretara de 25 de ani din Talkeetny, Alaska. – Dacă nu ar fi fost îngrijirea lor, copilul meu nu ar fi supraviețuit. Lupii ne-au încălzit, au lins noul-născut, unul dintre ei a mușcat cordonul ombilical. M-au ajutat să iau copilul în brațe ca să-l alăptez. Ne-au supravegheat până ce nu a venit ajutor”.

Mary Krainik a fost la luna a opta de sarcină atunci când întorcându-se acasă a nimerit într-un viscol teribil. Mașina a ieșit de pe drum și s-a blocat într-un morman de zăpadă. Mary a ieșit din mașină, în speranța că o va lua un transport în treacăt. Dar viscolul a tot crescut. Femeia disperată a decis să meargă la oraș pe jos . Ea a străbătut cu greu aproximativ 800 de metri, când dintr-o dată a simțit durerile facerii.

Văzând aproape un loc unde era mai puțină zăpadă, Mary abia a ajuns acolo și din cauza durerii și fricii a leșinat.

“Am revenit la câteva minute mai târziu, – spune Mary. – Capul meu a fost culcat pe spatele unui lup mare, probabil, căpetenia haitei”. Alți lupi, ei au fost nouă la număr, au înconjurat femeia într-un inel strâns, protejând-o de viscol. “Eu chiar nu am avut timp să mă sperii. 20 minute mai târziu, am născut un copil. O lupoaică a mușcat cu grijă cordonul ombilical și apoi împreună cu prietena sa a lins copilul. Lupii rămași se lipeau de Mary, încălzind-o.

Mary a încercat să ia copilul în brațe, dar nu a avut suficient de forțe. Aceeași lupoaică care a mușcat cordonul ombilical cu nasul a împins la ea copilul. El plângea ceea ce însemna că a fost în viață.

Mary ia dat piept. ” Lupii au fost mereu alături de mine, cu un perete dens m-au protejat de viscol. Eu parcă am fost membru al haitei lor care avea nevoie de ajutor. Căpetenia haitei a lins zăpada și lacrimile de pe obrajii mei”.

Cunoscuții Mary au găsit mașina abandonată și imediat au început căutarea. Văzând o haită de lupi pe deal, ei s-au gândit că s-a întâmplat ceva groaznic . Au început să tragă.

Lupii au fugit. Și atunci oamenii au găsit o femeie cu un copil nou-născut, rezemată de un copac.

Lupii nu au fugit, ci priveau de departe cum oamenii transportă femeia care a fost sub tutela lor în mașină.

” Ei nu mă vor uita, – a spus reporterilor Mary Krainik. – Într-o zi voi veni acolo cu micul meu Bill. Sunt sigură că ei vor veni”.

Dacă nu ar fi fost martorii care au găsit-o pe Mary înconjurată de lupi, nimeni nu ar fi crezut în această poveste.

Silvicultorii și vânătorii refuză să comenteze acest caz – niciodată nu au auzit de așa ceva. Ei conving femeia să nu se întâlnească cu salvatorii ei “carnivori”. Dar Mary Krainik nu se lasă înduplecată și așteaptă o întâlnire.

Sursalupuldacicblog.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.