O femeie a leșinat după ce a aflat cât costa brățara pe care a spart-o. Cum ar fi procedat ”divele” din România?

foto: nextshark.com

O femeie din China a leșinat într-un magazin de bijuterii, după ce a spart o brățară din jad în valoare de 40.000 de euro, iar angajații i-au cerut să îi despăgubească pentru daună, scrie BBC News.

Femeia era în vacanță în provincia Yunnan și a intrat într-un magazin de bijuterii pentru a proba mai multe accesorii. Ea și-a pus pe mână o brățară, dar nu a fost atentă și a scăpat-o pe jos când a vrut să o scoată. Bijuteria în valoare de aproape 40.000 de euro s-a spart în două.

Îngrijorată că i se va cere să o plătească, femeia a început să respire tot mai greu și să transpire, iar la un moment dat i s-a făcut rău și a leșinat. Angajații magazinului au povestit că au încercat să o calmeze pe femeie, însă după ce aceasta și-a revenit, i s-a cerut să achite brățara la un preț mai mic, de 22.000 de euro.

Cum femeia nu își permite să plătească mai mult de 1.200 de euro, cazul ar putea ajunge acum la tribunal, mai scrie BBC.

Cum ar fi procedat ”divele” din România în acceași situație, dacă pentru ele o poșetă de 100.000 de euro e o ”bagatelă”?

sursa: timpul.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *