O fi fost pe altă LUNĂ? Vehiculul lunar chinezesc NU A GĂSIT urme ale aselenizărilor americane

lander-terrain-camera

Înalți oficiali ai programului spaţial chinez au ieşit în această dimineață şi și-au exprimat bănuiala că debarcările americane pe Lună „au fost o farsă totală”, relatează Beijing Daily Express.

200 oficiali de rang înalt ai Programului Spațial Chinez au semnat o petiție cerând explicații din partea guvernului american și eliberarea de informații clasificate NASA cu privire la debarcările americane pe Lună, care să dovedească lumii că aselenizările nu au fost o farsă elaborată, orchestrată pentru a păcăli planeta în legătură cu capacitățile programului spațial al Americii.

Aceste presupuneri au apărut după analizarea recentă a imaginilor luate de un rover lunar chinez, care se pare că nu a găsit nici o urmă a debarcărilor americane pe Lună.

Inginerul nuclear rus de renume mondial Yury Ignatyevich Mukhin a semnat, de asemenea, petiția, precum și o serie de ex-agenți KGB ruşi de top, susținând că guvernul rus „a fost întotdeauna la curent cu situația de la începutul anilor ’70”.

Aceste descoperiri recente ar putea da în mod ciudat crezare teoreticienilor conspirației care au pretins de zeci de ani că America nu a mers pe Lună, ci debarcările lunare americane au fost doar o farsă elaborată pentru a intoxica Rusia în cadrul cursei spațiale și în cele din urmă, în cursa înarmărilor nucleare, cu scopul de a distruge Rusia, la fel ca şi finanțarea forțelor mujahedinilor din timpul războiului sovietic din Afganistan, realizată cu succes.

Sursa: http://dantanasescu.ro/

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. marko spune:

    Este asa de subtire articolul tau tata!…nu poate fi comentat pur si simplu! asta se face cu poze multe, cu date, cu drept la replica etc! asa pot sa scriu si eu orice ca am fost pe Marte si acolo …am gasit ramasitele lui D-zeu! …asta nu valoreaza nimic pur simiplu totul trebuie argumentat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *