Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

O ipoteză HALUCINANTĂ! Cutremurele din Italia, provocate de acceleratorul de particule cu „superenergie” al CERN

O nouă teorie șocantă, lansată recent în mediile virtuale și răspândită foarte rapid, susține că recentele seisme din Italia nu ar avea o cauză naturală, ci ar fi fost generate de acceleratorul de particule al Centrului European pentru Cercetări Nucleare de lângă Geneva, Elveția. Mai precis, de o serie de experimente cu un tip de ”superenergie” necunoscută încă pământenilor și pe care savanții de aici încearcă să o investigheze.

După cum se știe, acceleratorul de particule LHC e cel mai mare și mai puternic dispozitiv din lume, folosit pentru ciocnirea particulelor elementare la viteze apropiate de cea a luminii, în încercarea de a descoperi taine ale fizicii și a verifica posibilitatea existenței de universuri paralele.

Experimentul AWAKE

Adepții teoriei conspirației pretind că unul dintre experimentele efectuate aici, numit ”Awake”, ar fi fi folosirea  plasmei și nu a electromagneților de mare putere, ca până acum, pentru a expulza particulele la mari distanțe, cu o degajare enormă de energie. Potrivit unei diagrame publicate chiar pe site-ul CERN, Awake va implica trimiterea de fascicule de plasmă pe sub pământ, de la laboratoarele de lângă Geneva până la laboratorul de fizică nucleară de la Gran Sasso, situat la peste 400 km depărtare, în Italia. Interesant e faptul că primele astfel de ”lansări de fascicule de plasmă” au avut loc la finele lui iunie, iar în august s-au declanșat primele cutremure în centrul Italiei.

Susținătorii teoriei afirmă că seismele s-au produs exact pe direcția pe care se află cele două laboratoarele: ”Dacă am trasa o linie prin care să unim laboratorul de lângă Geneva cu cel de la Gran Sasso și am prelungi-o în jos, spre sudul Italiei, am vedea că ea ar trece exact prin epicentrul cutremurelor declanșate în august și octombrie în această țară. Este adevărat că aici e o zonă seismică recunoscută, dar rareori cutremurele au depășit 6 grade pe scara Richter. Nu ar fi exclus ca folosirea fasciculelor de plasmă să fi stimulat potențialul seismic al zonei, declanșând cutremure mult mai puternice decât în mod natural”, se afirmă pe canalul YouTube al organizației BP Earhwatch, care a lansat această ipoteză șocantă. Nu este prima oară când experimentele efectuate la CERN sunt blamate pentru declanșarea unor catastrofe naturale – în luna aprilie aceeași acuzație a fost adusă în cazul unui seisme de aproape 8 grade pe scara Richer, declanșat în insulele Vanuatu din Pacific.

Bizară coincidență, seismul s-a declanșat la 15 minute după emiterea, de către acceleratorul de particule de lângă Geneva, a unui puternic flux de energie, moment după care experimentul de atunci a fost întrerupt. Explicația dată de oficiali a fost, la data respectivă, că oprirea lui ar fi fost cauzată de căderea unui cablu de curent de 66 de kilovolți, care a periclitat experimentul.

Totuși, coincidențele sunt prea stranii, iar aceste explicații puțin credibile nu-i liniștesc pe italieni, care se întreabă: ce va urma?

sursa: zenivers.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.