Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Obiect misterios căzut din cer! Nu a fost identificată originea acestuia

Potrivit celor de la The Thelegraph, un obiect neidentificat a căzut din cer în apropierea unei mine din nordul statului Myanmar.

Oficialii guvernamentali spun că încă nu au reușit să identifice originea obiectului și vor trimite mai mulți experți să-l evalueze.

Obiectul cilindric are o lungime de 4.5 metri și un diametru de 1,7 metri și ar fi căzut cam în același timp cu un alt obiect prăbușit pe acoperișul unei case din apropiere.

„Inițial, am crezut că este război. Explozia a făcut casele noastre să se cutremure. Am văzut fum în apropierea minei și am venit să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat Lone Khin pentru Myanmar Times.

Nimeni nu a fost rănit în incident, iar mai multe teorii cu privire la originea obiectului au fost deja lansate pe internet. Cei mai mulți speculează faptul că acesta ar fi de fapt un satelit chinez sau o rachetă experimentală. Potrivit celor de la space.com, China a lansat în această perioadă un satelit pe orbită cu ajutorul unei rachete March 11.

O parte din aceasta ar putea fi chiar obiectul căzut acum în țara vecină. Și dacă este altceva? Deocamdată nimeni nu știe mai mult!

sursa: cunoastelumea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.