Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Obiect MISTERIOS în Siberia! Nimeni nu ştie ce este de fapt în această imagine

ozneu

 Un fragment de metal de aproape 2 metri in diametru, cu o greutate de peste 200 de kilograme, a fost descoperit in Otradnenski, un sat din Siberia, aflat la 3.200 de kilometri si trei fusuri orare departare de Moscova.

Localnicii insista asupra faptului ca obiectul metalic a cazut din cer, insa expertii au declarat in prima faza ca el nu reprezinta o parte dintr-o racheta sau dintr-o nava spatiala.

Acum fragmentul este pazit de politie, fiindca interesul vizitatorilor este in crestere si tot mai multi pasionati de fenomentul OZN au aparut prin zona recent. „L-am luat intr-adevar in custodie, deoarece asa au fost ordinele. L-am desfacut si este gol inauntru. Accesul la el este liber. Oricine poate cere aprobare sa-l vada„, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Obiectul gasit nu are legatura cu tehnologia spatiala. O concluzie finala vom trage abia dupa ce el va fi studiat in detaliu de catre experti„, a anuntat Agentia spatiala rusa, Roscosmos.

Presa rusa a titrat imediat dupa descoperire ca este vorba despre „fragmente dintr-un OZN, gasite intr-o padure”, citand declaratii ale localnicilor care ar fi auzit sunete ciudate in vecinatatea localitatii lor, in luna decembrie.

Yuri Borniakov, seful departamentului de salvare din zona, a declarat ca dupa masuratorile facute nu a fost descoperita nicio urma de radiatii, degajade de obiect.

Seful Departamentului pentru Aparare Civila si Situatii de Urgenta, Valeri Vasiliev, a spus ca o parte din fragment este construita din titaniu ultra-rezistent, potrivit DailyMail.

Sursa: Daily Mail
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.