PANICĂ din cauza unui moft. Atentat la Focşani! De fapt, a fost un mare fâs… CINE a provocat „explozia” la un centru comercial din România

carrefour-hipermarket1-465x215

Un bărbat a detonat un dispozitiv exploziv în Carrefour Focşani. Alarma a fost dată în urmă cu câteva minute, iar toţi clienţii hipermarket-ului au fost evacuaţi de urgenţă,  scrie adevarul.ro.

UPDATE 14:30 Se pare că bărbatul a vrut să meargă la film dar, cum nu era program, agenții de pază l-au îndrumat către ieșire. Bărbatul s-a încăpățânat și a refuzat să plece. Atunci, paznicii au vrut să-l dea afară, l-au luat pe sus, dar acesta s-a prins de câteva obiecte de mobilier și, în acel moment, câteva bucăți din izolația tavanului au căzut și l-au rănit.

UPDATE 13:50 Deși inițial s-a vorbit de o explozie, autoritățile nu au găsit nicio urmă de explozibil.

Este vorba, într-adevăr, despre prăbușirea unui plafon fals, dar cauzele ar fi altele. 

O parte din planșeul sălii de cinema s-a prăbușit, iar oamenii aflați în mall au fost evacuați imediat. Bărbatul rănit era conștient la venirea ambulanței. Potrivit medicilor, acesta este în afara oricărui pericol.

UPDATE 13:35 „A avut loc o deflagrație într-o sală de cinema, unde era un singur spectator care a și provocat această deflagrație. Nu se știe care sunt sursele exploziei, dacă a fost explozie. Sunt reprezentanții SRI în incintă, analizează și ulterior vom avea mai multe informații,” a declarat Cristian Misăilă, primar Focşani pentru digi24.ro.

UPDATE 13:29 O parte din planșeul sălii de cinema s-a prăbuși, iar oamenii aflați în mall au fost evacuați imediat. Bărbatul rănit era conștient la venirea ambulanței.

Sursa deflagrației care a avut loc în jurul orei 12 nu este încă cunoscută.

UPDATE 13:18 Deflagrația s-a produs într-o sală de cinema în care se afla o singura persoană.

UPDATE 13:16 Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost rănit în urma unei explozii produse într-un mall din Focşani.

În urmă cu câteva minute s-a declanşat o alertă la Carrefour, din cauza unei explozii.

Se pare că un bărbat care avea un dispozitiv exploziv asupra sa a provocat o explozie, o persoană fiind rănită.

Toate persoanele aflate la cumpărături au fost evacuate din magazin.

„Eram la rând, voiam să plătesc, când s-a declanşat alarma şi am fost nevoiţi să părăsim magazinul. am lăsat produsele pe bandă şi am fugit”, ne-a spus o persoană aflată în hipermarket.

Mai multe maşini de poliţie sunt în zonă.

SURSA

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *