Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Pericol pentru fumătorii de țigări electronice! Acestea sunt cauza unei boli incurabile

vapeaza

Ei bine, una dintre cele mai periculoase substante care sunt folosite in peste 75% din lichidele pentru tigarile electronice este diacetilul.

Aceasta cauzeaza probleme grave de sanatate fara ca subiectul sa aiba habar ce se intampla in organismul lui.

Diacetilul este substanta care da aroma lichidelor si are legatura cu o afectiune respiratorie severa, numita popular „plamanii popcorn„.
Afectiunea, deosebit de grava si ireversibila, produce uscarea micilor saci cu aer de la nivelul plamanilor, provocand tuse excesiva si respiratie sacadata.

Diacetilul si alte substante folosite in industrie pentru a crea o anumita aroma sunt folosite si in alte produse de pe piata, cum ar fi popcornul cu gust de unt, in produsele cu gust de fructe sau in alcool.

In ceea ce priveste tigarile electronice, este o chestiune de timp pentru a se putea stabili care este impactul negativ la nivelul sanatatii umane.

Din moment ce ingrijorarile legate de sanatate in privinta tigarilor electronice au avut legatura cu nicotina, sunt inca multe lucruri pe care nu le cunoastem in privinta lor. Ei bine, pe langa nicotina, mai sunt si alte substante care pot provoca cancer, precum formaldehida sau chimicalele folosite ca arome ce se suspecteaza ca ar cauza cancer la plamani.

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.