Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Povestea descoperirii artefactului MISTERIOS de la Coso. Istoria se repetă?

foto: https://ro.pinterest.com/

La 13 februarie 1961, Wallace Lane, Virginia Maxey și Mike Mikesell, proprietarii unui magazin de minerale din Olancha, California, erau în căutare de geode în munții din jur.

 

La un moment dat, se aflau la 9,5 kilometri nord-est de satul Coso, în partea de sus a unui vârf înalt de 1300 metri și situat la aproximativ o sută de metri deasupra lacului secat Owens Lake, de unde adunau mai multe pietre care puteau fi geode.

Brusc, când Mike Miskell a tăiat una din pietre în două, a descoperit că aceasta conținea un obiect cilindric care seamăna cu o bujie de motor în locul cavităţii cristaline carasteristice geodelor.
Obiectul era un cilindru dintr-un material alb și dur, care părea a fi din porţelan, traversat în centrul său de un fir de doi milimetri grosime.

În mod normal, conform ştiinţei actuale, un artefact atât de misterios şi imposibil de explicat nu ar fi trebuit să existe.
Cum a apărut el pe Pământ? De unde? Este un rest lăsat înnadins de vizitatorii intergalactici care, cândva în trecutul foarte îndepărtat ne-au străbătut planeta? Sau este un obiect pierdut de ei?

Este oare un obiect care provine de la o veche civilizaţie de pe planeta noastră dar despre care nu ştim nimic? Este un artefact atlantidian?

sursa: dezvaluiribiz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.