Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

(Foto+ Video) Prima fotografie oficială a unui organism extraterestru viu

foto: Pixabay

Oamenii de știință tocmai au anunțat că au capturat prima imagine a unei entități extraterestre vii! Nu e nicio greseală, ați citit bine! Aceste ființe nu seamănă cu omuleții verzi sau altceva de genul ăsta.

Acesta este un organism viu din spațiu, complet străin de Terra, iar imaginea sa reprezintă, conform acelorași oameni de știință, dovada că extratereștrii sau viața extraterestră există în spațiu, în afara atmosferei planetei noastre!

Studiul a fost realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Buckingham, Centrul de Astrobiologie (BCAB), sub supravegherea Profesorului Milton Wainwright.

foto: messagetoeagle.com

Folosind niște magneți puternici, cercetătorii au izolat respectivul organism de resturile colectate de la limita stratosferei terestre. Resturile au fost colectate ca parte a unui proiect realizat în Derbyshire, proiect ce a implicat trimiterea unor baloane în stratosfera înaltă (30 km altitudine), chiar la limita cu spațiul cosmic.

Conform cercetătorilor, sfera microscopică din titan, de aproximativ 30 microni diametru (lățimea unui fir de păr uman), conține material biologic.

Prof. Wainwright a mai declarat: „Putem afirma cu certitudine că particula nu are legătură cu nimic din ceea ce se găsește pe Pământ. Ultima lansare a balonului a reprezentat un fapt interesant, deoarece echipa a descoperit particule care conțin așa-numitele „pământuri-rare”, la o înălțime de aproape 30 km de la suprafața solului.”

foto: messagetoeagle.com

„Aceste particule au o masă prea mare pentru a putea fi ridicate de la sol…așadar, aceste forme de viață trebuie să fi venit din spațiu.”
Nu este pentru prima dată când oamenii de știință au descoperit dovezi ale vieții extraterestre. Pe 30 ianuarie 2015 s-a anunțat că s-au găsit dovezi ale existenței microorganismelor străine (forme de viață extraterestră) ce cădeau spre Pământ, sub forma unor mici „sfere din titan”.

Articolul integral pe lumeacarnavalului.com.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.