Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Profeți si profeții despre România

icoana-din-biserica-romaneasca-din-ierusalim

Ce rezervă viitorul României? Ce profeții despre România ar trebui să ne pună pe gânduri? Ce spun marii duhovnici ai acestui popor greu încercat.

sfantul-ierarh-varlaam

Profetia sfântului mitropolit Varlaam

Cutremuratoarea profetie a Sfântului Mitropolit Varlaam al Moldovei. O profetie care se deruleaza sub ochii nostri! Într-adevar, Moldova pe care o stim din istorie este o Moldova bogata spiritual si material. Un fel de Canaan moldovenesc, dupa cum marturisesc scrierile calatorilor straini din vechime. Roade bogate, holde bogate, pamânturi de invidiat, un fel de “colt de rai”. Dar pricina pentru acest pamânt binecuvântat era duhovniceasca.

Moldova era un pamânt crestin, udat, botezat cu sânge de crestin. Marturisesc pentru aceasta, printre multe alte nume, Sf. Daniil Sihastru, Binecredinciosul Voievod Stefan cel Mare si Sfânt, Sf. Paisie de la Neamt si Sf. Mitropolit Varlaam. Iata însa ca acest Canaan va suferi o strasnica prabusire, precum Canaanul biblic! Da, însângerata priveliste a Moldovei avem astazi în fata ochilor nostri. Si în aceasta profetie, care este atât de exacta, încât pare ca este potrivita dupa acele de ceasornic ale istoriei.

sf-calinic

Viziunea Sfantului Calinic de la Cernica

Cuprins de frica si de cutremur, staretul Calinic a raspuns: “Iertati-ma, sfintilor ai lui Dumnezeu, dar citind eu unele prevestiri despre viitor, am crezut ca la anul 1848 va fi sfarsitul lumii”. Atunci sfintii i-au zis: “Uita-te spre rasarit”. Si ridicand cuviosul ochii spre rasarit, nu se mai vedea cerul, ci numai o mare lumina dumnezeiasca iar el spaimantandu-se, a cazut la pamant zicandu-i: “Priveste acum la rasarit si vei vedea taina cea mare a Providentei”. Si fiind intarit de darul lui Dumnezeu, Sf. Calinic a vazut pe cer pe Sf. Treime, asa cum este zugravita pe sfintele icoane, iar dedesupt, pe un mare pergament luminos era scris cu litere mari: 7500, ani de la Adam. Atunci sfintii care il sustineau pe brate, i-au zis: “Vezi ca nu la 1848 va fi sfarsitul lumii, ci sfarsitul lumii va fi cand se vor implini 7500 de ani de la Adam ? Asadar, au adaugat sfintii, incepe indata a zidi marea manastire a Sf.M. Mc.Gheorghe”.

Aceasta este vedenia Sf.Calinic de la Cernica. Precum vedem aici se vorbeste precis despre anul 7500 de la Adam, care asa cum am arata mai sus, corespunde cu anul 1992. Noi care am trecut anul 1992 ne intrebam, oare profetia sfintilor nu a fost exacta ? Nu, nicidecum. Ea este exacta. Ea nu fixeaza data unui cataclism planetar, ci inceputul derularii unor evenimente ce prevestesc apropierea sfarsitului lumii.

parintele-arsenie-boca

Arsenie Boca si mesajele de la Draganescu

Degeaba ispitim viitorul in cautarea unor intamplari uimitoare. Degeaba mergem in pelerinaj la Manastirea Prislop, pentru a cere raspuns la crucea si tarana mormantului parintelui. Adevarul este mai aproape de noi, la Biserica Draganescu de langa Bucuresti. Acolo, in icoanele si chipurile de sfinti de la Draganescu, se afla raspunsul. Acolo parintele a pictat cu 44 de ani inainte, atacul de la 11 septembrie 2001.

Parintele Arsenie Boca a strecurat inexplicabil imagini profetice in fresca de la Draganescu – telefonul mobil, turnurile gemene incendiate, naveta Discovery, etc.

sursa: http://portal.tfm.ro/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.