Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Profeția despre Papi, atribuită Sfântului Malachia

Cea mai faimoasă profeţie atribuită Sfântului Malachia este cea cu privire la Papi. Aceasta este compusă din nişte “motto-uri” pentru fiecare dintre cei 112 Papi, începând cu  Celestino al II- lea, ales în 1130, până la sfârşitul lumii.

Aceste „motto-uri” care descriu Papii, pot face referire la un simbol al ţării sale de origine, la numele sǎu, la scutul sǎu de arme, la un talent al sǎu sau la orice alt lucru referitor la Papă. De exemplu, „motto-ul” atribuit  lui Urban al VIII- lea este Lilium et Rosa; el era din Florenţa, Italia, pe a cărui scut apărea floarea de crin.

Aceste profeţii au fost pierdute până în secolul al XVI- lea, când s-au publicat în cartea „Lignum Vitae ” a istoricului benedictin Arnold  Wion. Potrivit Abatelui Cucherat (1871), Sfântul Malachia a scris profeţia la Roma, între anii 1139 şi 1140, când era în vizită la Papa Inocenţiu al II- lea pentru a-i raporta problemele episcopiei sale. Atunci, a înmânat acest manuscris Papei pentru a-l consola în frǎmântǎrile sale. Papa păstră manuscrisul în arhivele romane, unde a rǎmas uitat până la descoperirea lui, în 1590 (Cucherat, „Profeţia succesiunii papilor”, ch. xv).

Ultimii Papi.

 • #101: „Crux de Cruce” (Cruce a Crucii). Pius al IX- lea (1846-1878)
 • #102: „Lumen in caelo” (Lumină în cer). Leon al XIII- lea (1878-1903).
 • #103: „Ignis ardens” (Foc arzător). Pius al X-lea (1903-1914)
 • #104: „Religio Depopulata” (Religie devastată). Benedict al XV- lea (1914-1922).
 • #105: „Fides intrepida” (Credinţă temerarǎ). Pius al XI- lea (1922 –1939).
 • #106: „Pastor angelicus” (Păstor angelic). Pius al XII- lea (1939-1958).

Recunoscut ca un mare intelectual şi apărător al păcii.

 • #107: „Pastor y nauta” (Păstor şi  navigator). Ioan al XXIII- lea (1958-1963). Ioan al XXIII-lea a fost Cardinalul Veneţiei, oraş de navigatori. A condus Biserica la Conciliul Vatican II.
 • #108: „Flos florum” (Floarea florilor). Paul al VI- lea (1963-1978).

Pe scutul său apărea floarea de crin (Floarea florilor).

 • #109: „De medietate Lunae” (A semilunii). Ioan Paul I (1978-1978).

Numele său era “Albino Luciani” (lumină albă). S-a născut în Episcopia Belluno (din latinescul bella luna). A fost ales în 26 august 1978. În noaptea dintre 25 şi 26, luna era în ultimul pǎtrar( jumatate de lunǎ). A murit după o eclipsă de lună. De asemenea, naşterea sa, hirotonisirea sa sacerdotală şi episcopală au avut loc în nopţi cu jumatate de lună.

 • #110: „De labore solis” (Munca soarelui). Ioan Paul al II- lea (1978-2005).

A făcut o muncă extraordinară şi vastă. În ziua sa  de naştere şi în ziua morţii sale au fost eclipse solare.

 • #111: „Gloria Olivae” (Gloria măslinului). Benedict al XVI- lea (2005).

Acesta ia numele de la Sfântul Benedict şi Benedict al  XV- lea. Benedictinii au avut o grupare denumită „Olivetanii”. Benedict al XV- lea s-a evidenţiat prin eforturile sale de pace în timpul Primului Război Mondial.

RĂMÂNE DOAR UNUL PE LISTĂ:

 • #112: „Petrus Romanus” (Petru Romanul).

Care va fi ultimul Papă, pentru că în timpul domniei sale va veni sfârşitul:

“ În timpul persecuţiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-şi  va hrăni credincioşii  în mijlocul multor suferinţe. După aceea, cetatea celor şapte coline va fi distrusă şi temutul judecător va judeca poporul său. Sfârşitul.”

sursa: astrologykom.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.