Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Profețiile Babei Vanga: ce s-a împlinit și ce urmează să se mai întâmple

Numele Vanga a starnit de-a lungul timpului vii controverse, atat in Bulgaria cat si in intreaga lume. In timp ce unii membrii ai bisericii o numeau „fenomen satanic”, Baba Vanga era privita de catre concetatenii bulgari ca un sfant. Nu numai ei au fost de aceasta parere, rusii comemorand-o pe celebra profeta de ceva timp.

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de la nasterea Babei Vanga,

Deutsche Welle face o trecere in revista a profetiilor implinite sau nu ale celebrei clarvazatoare.

Care profetii s-au implinit?

Trupe in Praga: La inceputul anului 1968 Vanga a spus: „Amintiti-va de Praga… primavara… nori negri se aduna desupra orasului. Razboi”. Dupa 8 luni, in august 1968, trupele Pactului de la Varsovia au invadat Cehoslovacia.

Asasinarea lui Indira Ghandi: In 1969, Vanga a avut o viziune detaliata despre asasinarea prim-ministrului indian, Indira Ghandi: „Rochia sa o va trada. Printre fum si foc, vad o rochie galben-portocalie!”.

Doamna Ghandi a fost impuscata mortal de catre doi membri ai garzii personale, simpatizanti ai extremistilor Sikh. Pe 31 octombrie 1984, prim-ministrul indian se pregatea pentru o intalnire importanta si a decis sa nu poarte pe sub rochie vesta blindata antiglont.

Perestroika in Rusia: In 1980, Baba Vanga spune: „In curand conducatori importanti isi vor pierde posturile… vor veni noi dictatori… asteptati schimbari, mari schimbari catre mai bine”. Intr-adevar, pe 10 noiembrie 1982 a murit secretarul general al PCUS, Leonid Brejnev, iar cei care l-au inlocuit, Cernenko si Andropov, nu au reusit sa atinga greutatea politica a predecesorului fiind urmati in functie de Mihail Gorbaciov, initiatorul perestroika.

Submarinul nuclear Kursk: De asemenea, in 1980, Vanga a prezis: ” Kursk va pieri in adancuri si toata lumea va plange”. La data de 12 august 2000 a esuat submarinul nuclear Kursk, iar odata cu el au pierit toti cei 118 membrii ai echipajului.

Atacurile teroriste din SUA: In 1989, Vanga a prezis: „Frica, frica! Fratii americani vor cadea, inghititi de pasari de fier. Lupii vor urla in padure si sange nevinovat va curge precum raul”. La 11 septembrie 2001, avioane deturnate de teroristi au lovit turnurile gemene din New York si caldirea Pentagonului

Ce nu s-a implinit?

Animalele vor deveni ca plantele: Conform prognozelor Babei Vanga, emise cu putin timp inainte de moartea sa, la inceputul secolui 21, „oamenii nici nu vor mai semana, nici nu vor secera, ci doar vor supraveghea. Animalele se vor inmulti precum plantele iar plantele precum animalale”. Astazi, in componenta plantelor modificate genetic intra si gene de animale. Dar inca fermierii isi folosec semanatorile si combinele agricole. Pana cand?

Cataclisme: In 1994, Vanga a avertizat: „Peste 9 ani va veni sfarsitul lumii. Soarele nu va mai incalzi Pamantul. Unde a fost cald va fi gheata, multe fiinte vor pieri. Oamenii se vor lupta pentru energie, dar vor avea ratiunea sa se opreasca. Apoi, timpul va merge inapoi”.

Anul 2003 a adus razboiul din Irak, actele teroriste fara precedent, Revolutia Trandafirilor in Georgia, cutremurul din Iran in care au pierit 26.000 de oameni. Dar la o „avarie globala a Pamantului” nu s-a ajuns inca.

Al Treilea Razboi Mondial: Se crede ca profetul a prevazut si urmatoarele: „In 2008 va fi un conflict in India, urmat de un atac asupra a patru ministri. Acesta ar fi trebuit sa fie cauza unui conflict mai mare.

In 2008, a avut loc conflictul ruso-georgian. Rusii si-au adus aminte de aceasta profetie cand spre Tbilisi a pornit un avion cu sefii de stat din Ucraina, Lituania si Estonia. In timpul zborului, s-a decis ca avionul sa nu aterizeze in Georgia, ci in Azerbaidjan. Poate ca acest lucru a salvat planeta.

Ce se va intampla in continuare?

Uniuni noi: „URSS va fi recladit in primul sfert al secolului 21”. Pana in 2025, mai sunt inca 14 ani si nu se stie ce aliante pot aparea pana atunci.

Energia solara: „Trenurile vor ‘zbura’ cu ajutorul razelor solare. Va inceta productia de petrol, iar Pamantul se va odihni”. Despre energia solara se vorbeste tot mai mult, iar prognoza prezicatoarei nu pare atata de futurista.

Banii rosii: „Un dragon puternic va pune laba pe omenire. Cei trei giganti se vor uni… Oamenii vor avea bani rosii. Vad cifrele 100, 5 si multe zerouri”, a spus Vanga. Interpretii presupun ca „dragonul” este China, care a devenit o super putere. Cei trei giganti sunt Rusia, India si China. In ceea ce priveste banii, bancnota de 100 de yuani si cea de 5.000 de ruble au culoarea rosie.

Medicament impotriva cancerului: „La inceputul secolului 21, umanitatea va scapa de cancer. Va veni ziua in care cancerul va fi legat cu lanturi de fier”, a prezis Baba Vanga. Este posibil ca aceasta sa se fi gandit ca medicamentul minune anticancer va contine mult fier.

sursa: ziare.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.