Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Raport al Congresului american: ”Un atac al Coreei de Nord cu o armă cu puls electromagnetic ar fi dezastruos”

foto: thescoopradioshow.com

Un eventual atac al Coreei de Nord cu o armă cu puls electromagnetic ar putea ucide 90% din populația SUA. Concluzia apocaliptică este oferită chiar de un raport al Congresului american, scrie realitatea.net.

Un atac al Phenianului cu arma cu puls electromagnetic (EMP), care nu necesită precizia unui atac cu rachetă nucleară, ar putea genera haosul în SUA, a avertizat Peter Vincent Pry, un fost analist CIA, în fața congresului american.

Pry a precizat că un focos EMP nu trebuie să reintre în atmosferă înainte de a exploda. Explozia generează un puls electromagnetic care va afecta infrastuctura electrică și aproape toate aparatele electronice.

”SUA pot susține o populație de 320 de milioane de oameni doar cu ajutorul tehnologiei moderne. Un atac EMP care ar opri rețeaua electrică pentru un an ar decima infrastructura necesară susținerii unei asemenea populații”, aq spus Pry.

Ce ar urma? În cel mai rău caz, rezervele de mâncare vor fi consumare în trei zile. În doar un an, până la 90% din populația SUA ar putea muri.

Totuși, alți experți sunt ceva mai puțin pesimiști și spun că Phenianul nu are capacitatea de a lovi SUA cu o astfel de armă.

Predicțiile despre un număr așa de mare de victime par ”nejustificate în acest moment”, a precizat James Clay Moltz, profesor de securitate națională în California.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.