Connect with us

Hi, what are you looking for?

Utile

Relaţia voastră a obosit. Iată 6 semne că despărţirea se apropie. Ce este de făcut

despartire

Primele luni ale relației sunt cele mai frumoase. Sunteți mereu nedespărțiți, faceți multe lucruri împreună, practic nu mai există nimic altceva în afară de voi și relația voastră. Cu timpul însă, dacă nu sunteți atenți, toate lucrurile pot lua o turnură  diferită, iar interesul unuia față de celălalt să scadă.

Atunci când observi aceste semne, este clar timpul să iei măsuri: fie să redresezi situația, fie să te desparți de el, pentru că traiul vostru împreună nu mai are niciun rost. Uite cum își dai seama că nu mai este interesat de tine!

Este prea ocupat

Atunci când inventează motive pentru a nu fi cu tine, este un semn clar că nu te mai dorește. Fie are treabă la muncă, fie iese cu prietenii, fie alege să facă orice altceva decât a-și petrece timp cu tine. Poți lăsa să se întâmple o dată, dar când vezi că acesta devine un obicei, este clar, trebuie să discutați despre asta. Nu este normal, mai ales atunci când aveți o relație, să stea departe de tine atât de mult timp.

Este nehotărât 

Nu prea știe ce vrea. Îl întrebi dacă vrea să mergeți împreună într-o escapadă în weekend, ridică din umeri. Când este prea cald, când este prea rece, trebuie mereu să îl împingi de la spate. Dar niciodată nu pare a lua hotărâri în ceea ce privește traiul în doi. Fie îl confrunți și îi spui că situația îți este pe plac, fie alegi să întorci pagina și să fii cu cineva care chiar te respectă și te iubește, pentru că asta nu este iubire. A sta legată într-o relație, permanent la ”mila” celuilalt nu te va face fericită niciodată.

Este egoist și dornic de atenție

Egoismul îl caracterizează, indiferent de situație. Se gândește doar la el, el este cel mai important, tu nu pari a exista. De fapt, începi să te întrebi dacă ești invizibilă sau nu, având în vedere cum se poartă cu tine. Ce doare cel mai mult este faptul că tu dai totul pentru el și pentru această relație, dar nu vezi nimic întorcându-se spre tine. Este clar, a venit momentul să vă despărțiți, pentru că el și-a pierdut interesul față de tine.

Aruncă vina pe tine

Tu ești mereu vinovată de ceea ce se întâmplă, de la cel mai mic până la cel mai mare lucru. Nu prea îi pasă sau nu îi pasă suficient de mult de modul în care evoluează relația pentru că este prea ocupat să arunce cu acuze în tine. Iar asta a început să devină obișnuință. Este momentul să iei taurul de coarne și să acționezi, aceasta nu ese decât o relație toxică din care singura care are de pierdut ești tu.

Este arogant cu tine

Nu era așa la începutul relației. Acum îți vorbește de sus, iar aroganța pe care o are și o afișează față de tine este cât se poate de deranjantă. Nu este nimic cool în a-i trata pe cei de lângă tine așa, este o lipsă de respect și de..iubire. O relație ar trebui să te împlinească și să te facă să fii mai bun, nu să te înjosească.

Nu te susține în ceea ce faci

Nu e bine atunci când cel pe care îl iubești nu te susține în ceea ce faci, fie că este vorba de suport moral, social, financiar sau personal. Acesta este un semn clar că a încetat să îi mai pese și ești doar o cantitate neglijabilă, pe care o poate ocoli cu ușurință. Ia măsuri, confruntă-l sau alege să fii prima care pleacă. Relația asta nu mai e de tine!

Sursa: elli.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.