Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Remediu EFICIENT cu miere și usturoi pentru ficatul bolnav

 

Remediul cu miere și usturoi este unul dintre cele mai puternice și eficiente tratamente pentru sănătatea hepatică, ideal pentru regenerarea și detoxifierea unui ficat bolnav datorită conținutului de antioxidanți și vitamine.

Combinația de miere și usturoi va echilibra organismul din interior și va întări sistemul imunitar.

Beneficiile consumului de miere și usturoi pentru sănătatea ficatului

Nu trebuie să uităm că ficatul joacă un rol major în metabolism și are ca sarcină detoxificarea organismului de toxine și de deșeurile metabolice. Când ficatul este suprasolicitat, este posibil să apară erupții la nivelul pielii.

Acest lucru înseamnă că orice obicei dăunător sănătății, cum ar fi fumatul, o alimentație dezechilibrată, alocoolul în exces și viața sedentară, au consecințe asupra organismul nostru.

Ți s-a întâmplat, cel mai probabil, ca în unele zile să te simți balonat, lipsit de energie și cu probleme de digestie. În general, aceste simptome au ca origine un ficat saturat de toxine.

Totuși, înainte să apelezi la medicamente este recomandat să consulți un medic și să-ți îmbunătățești alimentația. Este necesar, de asemenea, să bei lichide din abundență (apă, ceaiuri, sucuri naturale) pentru a stimula curățarea interioară.

În plus, ficatul are nevoie de un nivel adecvat de antioxiodanți și vitamina C pentru regenerarea țesuturilor și optimizarea funcțiilor organismului.

Astfel, o dietă naturală, fără alimente procesate, fără făină albă sau zahăr, întărește sănătatea ficatului.

Iată, așadar, de ce trebuie să încerci remediul cu miere și usturoi!

Miere naturală este bună pentru sănătatea ficatului

Mierea sau ,,nectarul naturii”, cum mai este numită, este bogată în glucoză, minerale, antioxidanți și vitamine, fiind și unul dintre cele mai bune alimente pentru ficat.

Însă, mierea se remarcă în special datorită proprietăților sale de antibiotic natural și antiinflamatoare. Astfel, cea mai bună miere pentru ficat este cea de rozmarin – glucoza sa este absorbită rapid în organism și transformată în energie. De asemenea, mierea are rol purificator și regenerează țesutul hepatic, în cazul ficatului gras.

Rolul usturoiului pentru sănătatea ficatului

Usturoiul conține un compus numit alicină, care are un puternic rol antioxidant, antibiotic și antifungic, având proprietăți incredibile pentru sănătatea ficatului.
Nu trebuie uitat faptul că usturoiul luptă împotriva agenților patogeni care atacă ficatul sau pentru a elimina toxinele care se acumulează în ficat. De asemenea, usturoiul îmbunătățește digestia și luptă împotriva colesterolului rău.

Remediu cu usturoi și miere

Ai nevoie de: un cățel de usturoi și miere naturală, cât pentru a umple un borcan de dimensiuni medii.

Se curăță usturoiul și se taie cățeii de usturoi pe jumătate, astfel încât compușii săi naturali și terapeutici se vor combina cu cei ai mierii. Se pune usturoiul tăiat în borcan și se acoperă cu miere. Se închide recipientul ermetic și se lasă o săptămână la macerat. Se consumă o lingură de miere și usturoi zilnic dimmineața, pe stomacul gol.

sursa: clicksanatate.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.