Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Explozia cancerului în România. Ce spun specialiștii

apa de la robinet

În România sunt aproximativ 480.000 de bolnavi de cancer. Singura cauză a bolii este alimentația greșită: consumul de zahăr alb, sare, carne procesată și făină albă nu este recomandat pentru sănătate.

Cancerul a apărut odată cu evoluția industriei alimentare, multe dintre aceste boli ar fi putut să fie evitate, a declarat doctorul Pavel Chirilă, informează Vocea Transilvaniei.

Aproximativ 480.000 de cazuri de cancer sunt în România. Când mâncarea era naturală şi chimizarea fie prin procesare, fie prin pesticide artificiale, nu exista, cazurile de cancer practic nu existau. Specialiștii au legat astfel evoluția agriculturii industriale de necruțătoarea boală, identificând cinci greșeli de alimentație.

Apariția zaharului alb în 1830 a deviat alimentația normală a omului. Omul mânca poliglucide. Mierea conține 3,4 % zaharoză, adică mai puțină decât zahărul.

Făina albă este alt aliment cancerigen. Mineralele și fibrele sunt aproape inexistente în făina albă.

Descoperirea îngrășămintelor chimice a schimbat radical sănătatea atâta a plantelor, cât și a omului, dar și a mediului înconjurător. În ultimii 40-50 de ani de folosire a îngrășămintelor chimice imunitatea plantelor a scăzut vertiginos, iar acestea nu mai sunt în stare să se apere de insecte. Asta a dus la invenția insecticidelor.

Astfel au apărut organismele modificate genetic. Motivația pseudo-științifică este că aceste organisme rezistă mai mult în fața insectelor. Dar de ce a fost însă distrusă imunitatea plantelor prin îngrășăminte chimice? Pentru maximizarea profitului.

În 1960 s-au inventat E-urile în alimentație pentru ameliorarea calității organorectice.

Doctorii au făcut mai multe recomandări pentru prevenirea cancerului:

Evitarea apei cu clor. În Romania se pune o cantitate mai mare de clor în apă decât este normal, iar acest lucru favorizează apariția cancerului de rect. Recomandarea ar fi consumul de apă curată, pură, de izvor de la adâncimea de 50 metri.

Evitarea cărnii procesate: șuncă, salam, parizer. Conțin nitriți și nitrați. Ele produc în corpul omului Ph acid, se transformă în nitrosamine şi provoacă cancer.

Evitarea zahărul. În SUA se consumă anual 55 de kg de zahăr pe cap de locuitor, în România în jur de 33 kg. Zahărul stimulează secreția de insulină și distruge flora intestinală. Fără floră intestinală, cancerul se dezvoltă în corp. Zahărul modifică instinctul alimentar.

Eliminarea produsele care conţin E-uri

Benzoatul de sodiu există doar în România şi în câteva țări din Est. Este cancerigen. În țările europene a fost interzisă folosirea acestei substanțe în alimente.

Aspartamul se găsește în guma de mestecat şi în unele băuturi carbogazoase și sucuri. Generează 99 de boli.

Sarea iodată există doar în Estul Europei. Iodul din sare produce cancer.

Carnea lasă în urma ei un Ph puternic acid. În plus, industria alimentară tratează păsările şi animalele cu hormoni de creștere, iar cancerul este de fapt o creștere anarhică a celulelor. Salamurile conțin 60 % carne (în cel mai bun caz) și 40% substanțe chimice.

Articol relatat de portalul aparatorul.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.