Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Sahara, un fost paradis terestru. Ipoteza oamenilor de știință: ”misterioasa civilizație sahariană a fost victima unui război nuclear”

sahara

Sahara a fost un adevărat paradis terestru, iar o civilizație misterioasă a locuit această zonă. Se spune vechii egipteni au fost urmașii acestora.

Se mai spune că în această zonă a domnit o enigmatică regină atlantidă, pe nume Tin Hinan. Picturile rupestre descoperite în Sahara prezintă o societate înfloritoare, dezvoltată.

În Tassili, Algeria, au fost descoperite picturi rupestre care reprezintă oameni cu capete rotunde. Ca și vechime se estimează 7000-8000 de ani. Picturile mai reprezintă o vegetație luxuriantă, deosebită, semn că în zonă exista o climă propice dezvoltării.

Unele picturi descoperite la Sefar, Algeria, reprezintă oameni cu capete rotunde și în mijlocul lor, o creatură nonumană, la care se închinau.

Alte desene reprezintă astronauți cu căști pe cap. Aceștia poartă un costum asemănător scafandrilor. În sudul Algeriei se află cel mai mare muzeu în aer liber, format din mii de desene rupestre.

Atenția specialiștilor a fost atrasă de două teme care se repetă în aceste desene. Prima este cea a oamenilor cu capete rotunde, cea de a două este cea a giganților. Creaturi nonumane, înalte și care domină majoritatea desenelor. Solon scria în textele sale că preoți bătrâni i-au spus că piramidele grecești sunt mult mai vechi decât grecii ca și popor și că în jurul anului 10000 î.Hr., această civilizație a dispărut, într-o catastrofă. Supraviețuitorii s-au retras în diferite colțuri ale lumii.

Probabil că Sahara a fost una dintre aceste destinații. Oppenheimer, tată bombei atomice a fost întrebat de un reporter dacă testul nuclear de la Alamagordo a fost primul din lume. Oppenheimer a răspuns, da, pentru timpurile moderne.

A fost lansată ipoteza că această misterioasă civilizație sahariană a fost victima unui război nuclear. În Sahara au fost descoperite urme ale unei explozii nucleare. Solul prezintă particule de sticlă arsă, așa cum au fost descoperite unde s-au făcut teste cu bombe atomice.

73903382tas1-jpg-22 SAHARA, CIVILIZAȚIA OAMENILOR CU CAPETE ROTUNDE

Este o similitudine frapantă între structura solului de la Alamagordo și cea a solului saharia. Textele vechi sanscrite descriu exploziile care au avut loc în Sahar, în timpul unui război dus între pământeni și ființe venite din cer.

sursa: exclusivenews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.