Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Poveste de viață CUTREMURĂTOARE! Şi-a VÂNDUT sufletul diavolului și de atunci…

batrana

Un grup de turiști au găsit o bătrână plină de sânge printre ruinele unei case, în mijlocul unui câmp din Irlanda. Tinerii povestesc că femeia stătea pe podea în genunchi, printre rămășițele tavanului căzut care îi acopereau rochia neagră, era plină de sânge, îi lipseau unghiile, iar pe mâna stângă avea două inele de aur.

Privirea bătrânei părea pierdută și nu a răspuns la întrebările lor de parcă nici nu i-a auzit. Tinerii au luat femeia și au dus-o la cel mai apropiat spital. Pe drum, turiștii spun că bătrâna nu a încetat să rostească niște cuvinte într-o limbă necunoscută. Reagan, unul dintre turiști a apreciat că după felul în care femeia vorbea părea că spune o rugăciune sau un blestem.

Medicii care au consultat bătrâna au observat că pe lângă dezorientarea și simptomele de demență senilă care erau evidente, femeia avea ochii anormal de înfundați în orbite, mucoasă orală foarte uscată, tahicardie, insuficiență renală și pielea extrem de scorojită. Pe patul de spital bătrâna privea foarte atent o cruce atârnată pe perete și a spus în latină ”Isus din Nazaret, regele iudeilor”, după care a căzut într-un somn adânc de trei zile.

Imediat ce femeia s-a trezit, medicii au rămas surprinși de claritatea cu care acesta vorbea, a mulțumit tuturor că i-a salvat viața și a întrebat de turiștii care au găsit-o printre ruine. Între timp autoritățile au început o anchetă. Femeia le-a spus polițiștilor că se numește Parlatrochka Karkovena și locuiește în apropierea locului unde a fost găsită.

Cu toate acestea, bătrâna mărturisește că practică magia neagră și s-a născut în anul 1217 într-un stat slav. Doi copii i-au fost uciși de niște războinici mongolezi din timpul domniei lui Genghis Khan (unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile din Asia care a domnit Imperiul Mongol între anii 1206-1227) de asemeni, i-au luat averea și i-au ars casa, moment în care tânăra mamă a decis să facă o vrajă pentru a blestema destinul asasinilor.

Pentru succesul vrajei, Karkovena susține că și-a vândut sufletul diavolului și de atunci a devenit una din amantele lui și nu a mai lăsat-o să moară. Bătrâna povestește că Satan chinuie femei din toată lumea astfel, că are puterea de transforma totul după bunul plac, mai ales femeile bătrâne în făpturi frumoase și deseori femeile care își vând sufletul sunt folosite în scopuri carnale în mijlocul iadului.

Karkovena a povestit că atunci când diavolul se plictisește de o femeie, îi redă acesteia sufletul și o trimite înapoi pe pământ unde continuă să o chinuie până la moarte. După ce Karkovena a spus că fuge de Satan de 50 de ani, le-a cerut medicilor să îi aducă un pahar de apă cu puțin mărar tocat și un preot.

Potrivit culturii tracice, mărarul reprezintă iarba renașterii, a tinereții perpetue și a înfloririi. În timp ce bătrâna bea paharul de apă, a mărturisit preotului că nimeni nu trebuie să se teamă de diavol, pentru că ”Abba este aproape”(Abba înseamnă ”tată” în limba aramaică). După spovedire, Parlatrochka Karkovena a murit din cauze naturale, deși condiția sa medicală nu indica acest lucru.

sursa: cyd.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.