Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Sunete din cer! SCENARII posibile pentru sunetele misterioase, ca de trompetă auzite pe întreg mapamondul (video)

nori

Peste tot în lume, oamenii înregistreaza sunete extrem de puternice care vin din cer.În multe cazuri, aceste zgomote ciudate suna ca ca si cum cineva ar sufla intr-o trompetă.

Deci ar trebui să ne ingrijoreze aceste sunete „apcaliptice”? Ei bine, ceea ce știm pana acum este faptul ca acest fenomen este unul global. În afară de Statele Unite și Canada, aceste sunete au mai fost înregistrate de asemenea în Germania, Ungaria, Republica Cehă, Danemarca, Suedia, Anglia, Costa Rica, Ucraina și Franța(recent si in Romania).

Dacă mergeti pe YouTube și tastati  „sunete ciudate”, veți obține sute de rezultate din toate colturile planetei. Desigur, există mulți oameni de știință care insistă că trebuie să existe o „explicație rațională” pentru aceste sunete ciudate.

Unele teorii au sugerat ca sunt distugeri ale panzei freatice, „spargeri de piatra”, ventilare de gaz de înaltă presiune, presiune atmosferică sau este un fenomen natural, un fel de „zgomot de fond” pe care l-ar emite planeta noastra, dar până acum nici una dintre aceste teorii nu au putut fi dovedite. Dar două lucruri par sigure – aceste zgomote sunt înfiorătoare, și continua sa apara.

Iar acest fenomen începe într-adevăr  acum să capete o mulțime de atenție. Doar în ultima lună, au fost titluri despre acest fenomen in surse de informare importante din toata lumea. De exemplu,  un scurt fragment despre acest fenomen a aparut intr-un articol din New York Post

Clipuri video din întreaga lume au capturat zgomote care par a fi sunete de „trompeta” venite din cer – dar nimeni nu poate explica exact ce este.

Mai multi oameni au inregistrat sunetul bizar în ultimii 10 ani, cele mai recente provenind din Germania.
Video-ul din Germania este postat mai jos. Ce credeți că ar putea genera acest zgomot? …

Așa cum am discutat mai sus, sunete similare au fost înregistrate peste tot în lume în ultimii ani. Urmariti va rog alte exemple.
Aceasta prima vine din British Columbia, Canada …

Alte sunete ciudate din intrega lume:

Personal, nu am nici o idee despre cauza acestor sunete. Dar foarte mulți oameni din întreaga lume se confruntă cu ele, ceea ce face ca acest lucru sa nu fie deloc vazut ca fiind o facatura.

Deci, cum le putem explica?

Revista Daily Mail a invocat urmatoarele teorii  …

Macinari ale plăcilor tectonice – plăcile tectonice sunt bucati ale scoarței terestre si din mantaua superioară, împreună denumite litosfera. Plăcile sunt în jur de 100 km (62 mi) grosime și constă din două tipuri principale de materiale: crusta oceanica (denumita SiMA din siliciu și magneziu) și crusta continentală (SIAL din siliciu și aluminiu).

Presiunea atmosferică – presiunea atmosferică este definită ca forța pe unitatea de suprafață exercitată pe o suprafață, data de greutatea aerului pe suprafa respectiva.

Trenuri de manevră – zgomotul ar veni de la trenurile de manevra in frecarea cu linia ferata combinat cu sunetele cablurillor electrice.

Constructii – Lucrari de constructii, mai ales dacă se întâmplă în același timp pe o anumită zonă, pot duce la sunete similare.

Extraterestrii – Poate fi aceasta o formă de viață extraterestră venita din spatiu, cu efecte pana pe Pământ?

HAARP – Zvonurile persistă că guvernul SUA foloseste arme secrete pentru apărare și pentru modificarea vremii, cat si pentru provocare de cutremure, High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Acest lucru nu ar explica sunetele în alte țări, dar …

Apocalipsa și cele șapte trâmbițe din Rai – șapte trâmbițe au sunat, la un moment dat, pentru a prevesti evenimente apocaliptice, evenimente descoperite Apostolului Ioan in insula Patmos si descrise in cartea Apocalipsei . Cea mai îngrijorătore teorie, deoarece ar semnala sfârșitul lumii …

Oamenii de stiinta de la NASA au o explicație diferită. Ei spun ca ar fi zgomotul natural de fond pe care planeta noastră il emite constant..

O declarație din partea agentiei, spune asa: „Dacă oamenii ar avea antene radio în loc de urechi, ar auzi o simfonie remarcabila de zgomote ciudate provenind de la propria noastră planetă. Oamenii de știință le numesc „tweeks”, „whistlers” și „sferics.”

„Ele suna ca muzica de fundal dintr-un film science-fiction, dar acest lucru nu este science-fiction. Emisiile radio naturale ale Pământului sunt reale si desi cei mai multi dintre noi nu suntem conștienți de ele, ele sunt în jurul nostru tot timpul. ”

Pentru mine, această explicație de la NASA nu mi se pare deloc reala, dar nici nu stiu cauza acestui fenomen.

Deci voi ce credeti?

Aveti vreo idee despre cauza acestor sunete ciudate?

sursa: infowars.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.