Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Teorie șocantă a unei publicații pakistaneze: DONALD TRUMP s-a născut în Pakistan, într-o familie de musulmani, şi a fost adoptat ulterior de o familie din SUA. VIDEO

Donald Trump sau Dawood Ibrahim Khan? Potrivit unei teorii cel puţin bizare a canalului de ştiri pakistanez Neo News, preşedintele nou ales al Statelor Unite, Donald Trump s-ar fi născut în Pakistan, într-o familie de musulmani, fiind ulterior adoptat de o familie de americani.

Neo News, citat de publicaţia britanică Daily Mail, pretinde că magnatul american ar fi venit pe lume la 14 iunie 1946, în Waziristan, o regiune muntoasă din nord-vestul Pakistanului. Pe micuț l-ar fi chemat inițial Dawood Ibrahim Khan (foto), mai scrie Neo News într-un material intitulat ”Credeți sau nu, candidatul republican Donald Trump s-a născut în Pakistan, nu în Statele Unite” (materialul fiind publicat în campania electorală a prezidențialelor americane și viralizându-se abia ulterior).

În sprijinul teoriei sale, publicația pakistaneză postează și poza unui băiețel roșcat despre care spune că ar fi Dawood Ibrahim Khan, adoptat la vârsta de 9 ani de o familie bogată din Statele Unite, și botezat apoi Donald Trump.

Neo News mai scrie că, înainte de a fi adoptat de către familia de americani, Trump fusese dus la Londra de către un căpitan din armata indiano-britanică, după ce părinții acestuia ar fi murit într-un accident de circulație.

Dezvăluirile siteului pakistanez cu privire la ”adevărata” origine a lui Donald Trump au fost, bineînţeles, ironizate în toate rețelele de socializare.

Potrivit biografiei oficiale, Donald John Trump s-a născut la 14 iunie 1946, în cartierul Jamaica din Queens, unul dintre cele cinci districte ale orașului New York. Părinții săi, Fred și Mary, au avut cinci copii, Donald fiind al patrulea: Maryanne născut în 1937, Fred Junior în 1938, Elizabeth în 1942, Donald în 1946 și Robert în 1948. Fratele cel mare, Fred Junior, a murit în 1981 la vârsta de 43 de ani din cauza alcoolismului. Se spune că acest eveniment tragic l-ar fi determinat pe Donald să evite să încerce consumul de alcool sau să fumeze.

Trump este de origine germană din partea tatălui său și de origine scoțiană din partea mamei sale; bunicii și bunicile magnatului ales președinte al SUA s-au născut în Europa.

Tatăl său, Fred Trump (1905-1999) s-a născut în Queens, părinții lui fiind din Kallstadt, Germania, și a devenit unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din orașul New York și de pe Coasta de Est a SUA.

Mama, Mary Anne Trump (născută MacLeod, 1912-2000), s-a născut în Scoția (în satul Tong de pe insula Lewis) și a venit în SUA în 1930, la vârsta de 18 ani.  Fred și Mary s-au întâlnit în New York și s-au căsătorit în 1936, stabilindu-se împreună în Queens. Unchiul său John G. Trump, profesor la Massachusetts Institute of Technology în 1936-1973, a fost implicat în cercetări militare, inclusiv în dezvoltarea radarului pentru aliați în cel de al doilea război mondial, el a participat și la proiectarea primelor generatoare de raze X folosite în radioterapie care au crescut speranța de viață a pacienților cu cancer, iar în 1943, Biroul Federal de Investigații l-au solicitat ca să examineze documentele și echipamentele lui Nikola Tesla după moartea acestuia într-o camera din hotelul New Yorker.

Bunicul lui Donald a fost Friedrich Trump, care a emigrat în Statele Unite în 1885 și și-a schimbat numele său în Frederick Trump; el s-a îmbogățit în perioada goanei după aur din America deținând restaurante și hoteluri în orașe prospere și pensiuni, ca cele din zona orașului Seattle, Statele Unite, și regiunea Klondike, Canada; după moartea sa, soția Elizabeth și fiul lor Fred au preluat afacerile în „Elizabeth Trump & Son „. Dacă bunicul lui Donald a început afacerea familială, tatăl său Fred a fost un adevărat magnat imobiliar din New York și a acumulat o uriașă avere familială care a transmis-o fiului său.

Donald Trump a spus că este mândru de originea sa germană; el a participat în calitate de mare mareșal în 1999 în parada germano-americană Steuben din orașul New York.

Drumpf sau Drumpft, numele ancestral al familiei, s-a schimbat în Trump  în timpul războiului de treizeci de ani din secolul al 17-lea. Donald Trump nu a știut întotdeauna că avea origini germane și a crezut că era suedez, pentru că se pare că tatăl său a ascuns originea sa din cauza ascensiunii nazismului în Germania, care a creat o imagine proastă a germanilor în SUA. Mass-media germană a relatat recent că unii locuitorii din Kallstadt „sunt rușinați” din cauza asocierii lor cu Trump, iar proprietarii casei în care a trăit în primii ani de viață bunicul acestuia, Frederick Trump, au scos imobilul la vânzare, preferând să se mute undeva unde „nu vor mai fi hărțuiți de media în propria casă” după alegerea lui Donald Trump ca președinte.

sursa: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.