Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Terifiant! Camargo, bestia din Anzi, criminalul care a omorât 150 de oameni şi a stat doar 16 ani în închisoare

Daniel-Camargo

Pe data de 22 ianuarie 1931 s-a născut în Anzii columbieni Daniel Camargo, unul dintre cei mai mari criminali în serie din toate timpurile. Protagonistul s-a văzut, foarte curând, privat de grija şi dragostea mamei sale, care a murit pe când el încă nu împlinise un an.

Nu după mult timp, tatăl său s-a recăsătorit şi, spre nefericirea micuţului, noua mamă vitregă nu a putut să îşi îndeplinească visul de a avea o fetiţă căci, se pare, avea serioase probleme de fertilitate.

Acest fapt a fost cumplit pentru cea care dorea să devină mamă şi, pentru că singura persoană din casă care se asemăna cu o fată era Danielito, şi-a îndreptat atenţia asupra acestuia, pentru a-l transforma într-o fată.

De fapt, copilul a suferit o transformare estetică datorită tulburării noii sale mame. Danielin, acum Danielita, a suportat ani de zile faptul că mama sa vitregă îl trimitea la şcoala îmbrăcat în haine de fată. Danteluţele, fundiţele şi buclele în păr au marcat definitiv viaţa înspăimântatului băieţel.

După cum vă puteţi da seama, fără să o ştie, acea femeie modela caracterul micuţului, condamnându-l cu forţa, pentru a-şi satisface obsesia maternă.

Viitorul criminal era abuzat sexual de sora sa

Băiatul părea că posedă o mare inteligenţă, fiind unul dintre cei mai buni elevi din clasele primare ale Colegiului Leon al XIII-lea din Bogota. Dar dorinţa lui de a continua să înveţe a fost spulberată de infernul care domnea în familia Camargo. După cum va mărturisi ani mai târziu, atunci când a fost prins, sora sa mai mare îl abuza s*xual şi era sistematic bătut şi umilit de tatăl şi de unchiul său alcoolic. Nu trebuie să ne mire faptul că la doisprezece ani abandonează şcoala, preferând să înveţe şcoala vieţii, pe străzile unui oraş atât de periculos cum este Bogota.

Camargo a fost înşelat şi de soţie

Este neîndoielnic faptul că lui Daniel îi plăceau fetele. I-a sunat ceasul iubirii şi s-a îndrăgostit de o fată numită Alcira Castillo, cu care s-a căsătorit în anul 1960. Primii ani de căsnicie au fost fericiţi şi părea că, în sfârşit, eroul nostru lăsa în urmă tumultuosul său trecut familial, pentru a se dedica unei existenţe cumpătate. Cu toate acestea, şapte ani mai târziu, totul s-a năruit când a prins-o pe soţia sa cu alt bărbat în pat în flagant. În acel moment, un scurt circuit a tulburat pentru totdeauna mintea lui Camargo, care a decis că femeile erau vinovate de tot răul din viaţa sa. Sosise momentul răzbunării, iar ele nu vor mai râde de el niciodată şi nici nu îl vor mai umili. Rămânea doar să caute puritatea şi inocenţa. Iar în concepţia sa, aceasta se găsea în virginitatea tinerelor.

Răzbunarea criminalului pe fetele virgine

Cu frenezie a căutat tinere care să fie virgine. Amanta sa nouă, la fel de nebună ca şi el, îl ajuta în acele autentice vânători. Violurile s-au succedat unul după altul, fetele erau drogate în prealabil, pentru a fi violate de Camargo. O răzbunare care a ţinut foarte puţin, spre nefericirea lui, fiindcă multe dintre adolescentele atacate de Camargo şi de complicea sa au denunţat faptele la poliţie, oferind tot felul de piste care au dus la prinderea acestuia, în anul 1968.

După 5 ani de închisoare pentru viol, Camargo îşi reia violurile

Pedeapsa impusă a fost de cinci ani de închisoare şi, după ce a ispăşit-o, Camargo şi-a reluat vechile obiceiuri. Se presupune că în această primă perioadă a comis şi unele crime, dar este cert faptul că, atunci când a fost reţinut din nou în anul 1974, a putut fi acuzat doar de o crimă şi un viol. De data aceasta, pedeapsa a fost mai grea: Daniel Camargo a fost condamnat la douăzeci şi cinci de ani de închisoare pe insula-penitenciar Gorgona din Columbia.

Evadarea criminalului şi ajungerea în Ecuador

A stat închis zece ani în această închisoare. Adevărul este că insula, nefiind locuită, nu prea era păzită, iar deţinuţii umblau în voie pe mica suprafaţă insulară.

În după-amiaza zilei de 23 noiembrie 1984, într-una din plimbările sale, Camargo a descoperit o mică barcă abandonată. Nu s-a gândit de două ori şi a început să vâslească cu disperarea omului care luptă pentru supravieţuire. Lipsit de alimente şi de apă potabilă, a vâslit fără pauză timp de trei zile, până când a zărit coasta continentului. Din fericire, era salvat, chiar dacă aspectul şi starea sa lăsau să se creadă că zilele pe pământ îi erau numărate. Dar Daniel Camargo era inteligent şi avea o mare capacitate de adaptare, care îi permitea să meargă înainte. După cum spuneam, se bucura de o oarecare isteţime şi, în plus, vorbea la perfecţie trei limbi străine.

În 15 luni, Camargo violat şi omorât zeci de fete

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să schimbe ţara. Ecuadorul a fost, din acel moment, noul câmp de acţiune al criminalului. Nerăbdarea a pus din nou stăpânire pe el, fantomele din trecut revenind în forţă. Pentru că, să nu uităm, prieteni, Ecuadorul este o ţară plină de tinere cu aspect virginal şi inocent. Bestia din Anzi a dezgropat securea războiului şi a început să o folosească cu impulsuri frenetice. Urmară cincisprezece luni oribile, în care Camargo a udat cu sânge drumurile, potecile, străzile şi autostrăzile, un vârtej de teroare care a luat prin surprindere autorităţile locale, neobişnuite cu aşa ceva şi care nu puteau face altceva decât să mărească vigilenţa, dat fiind că asasinul nu lăsa în urmă nici un semn care să permită prinderea sa.

În anii de detenţie, Camargo se gândise îndelung la motivul pentru care a fost prins. Fără îndoială că declaraţiile tinerelor violate fuseseră fundamentale pentru ca el să petreacă atâta timp închis. În mintea sa confuză, s-a dezvoltat un nou plan de răzbunare, care prevedea ca, odată ce va ajunge în libertate, să-şi omoare victimele şi să nu mai lase urme, astfel că nimeni nu-l va mai putea denunţa. Aceasta este viziunea simplă asupra lucrurilor pe care o avea un criminal crud ca Daniel Camargo.

În luna martie a anului 1986, bestia din Anzi a fost reţinută în cadrul unui control de rutină realizat de poliţia ecuadoriană. Camargo, foarte îmbătrânit şi zdrenţăros, părea un vagabond dintre cei mulţi care străbăteau ţara. Totuşi, ceva a atras atenţia agenţilor: valiza suspectă a presupusului cerşetor. Odată deschisă, au fost găsite o cămaşă şi alte haine stropite din belşug cu sânge.

Criminalul este prins

În faţa întrebărilor insistente ale poliţiştilor, Camargo s-a încăpăţânat să tacă, fără a opune rezistenţă la arestare. Dus la cea mai apropiată secţie de poliţie, inspectorii au început să îl interogheze şi, nu mult după aceea, bestia din Anzi a început să mărturisească totul. În declaraţia sa a mărturisit şaptezeci şi una de crime şi un număr impresionant de violuri. Curând, declaraţiile lui Camargo dădeau soluţia multor crime care nu fuseseră rezolvate. Chiar şi-aşa, poliţia crede că ar fi comis mai mult de cincizeci de crime în Columbia şi Ecuador. În acest timp, Camargo, uimit de tot ce se întâmpla în jurul său, se justifica în modul următor: „Mă răzbunam pentru numeroşii ani de umilinţă… După ce am petrecut atâţia ani în închisoare pentru viol, singurul lucru care îmi provoca frică era să mă întorc acolo. De asta le omoram fără să las urme. Întotdeauna aveam o cămaşă în plus la mine şi, când mâinile mi se murdăreau de sânge, le curăţăm urinând pe ele.”

Scotea inimile şi rinichii victimelor

Şi-a distrus, mutilat şi sfâşiat victimele într-un mod sălbatic. La un moment dat, poliţia l-a întrebat de ce îi scosese plămânii, rinichii şi inima unei fete, iar el a răspuns rece: „Asta este o minciună. În cel mai rău caz i-am scos inima, care este organul iubirii”! Daniel Camargo a fost condamnat la şaisprezece ani de închisoare, pedeapsa maximă pe care o dau legile ecuadoriene pentru astfel de cazuri. Nu pare suficient pentru un criminal psihopat.

sursa: lovendal.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.