Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

TREBUIE să știi! Energiile perturbatoare care ne AFECTEAZĂ IMUNITATEA

electrosmog11

Energiile aberante exercită întotdeauna o influenţă imunosupresivă influenţând balanţa energiilor interne pe care se bazează imunitatea organismului.

Aceste energii pot invada sistemul energetic uman din surse ca: expunerea la microunde, radiaţii, lumină fluorescentă şi alte forme de poluare electromagnetică. De asemenea, ele pot fi generate intern ca urmare a tulburărilor emoţionale, a intoxicaţiilor, a afecţiunilor organice sau a blocajelor energetice.

Prima funcţie afectată de energiile aberante este imunitatea. Pentru a o proteja, iată factorii energetici care o afectează, aşa cum apar în volumul „Imunitate maximă”, aparţinând dr. Michael Weiner:

Câmpurile electromagnetice anormale (liniile de înaltă tensiune, aparate electrocasnice) inhibă activitatea hipofizei şi epifizei, afectând funcţiile cerebrale.

Microundele (telefoane mobile, reţele Wi-Fi, telecomunicaţii, televiziune) inhibă activitatea aceloraşi glande şi ţesuturi ca şi câmpurile electromagnetice anormale. Nu trebuie să fii extenuat, paranoic sau suprasolicitat de muncă ori de activităţi casnice pentru a suferi de stres cronic; expunerea pasivă la microunde declanşează stresul chiar şi la cei mai calmi şi echilibraţi indivizi. În testele de laborator efectuate pe şobolani, stresul cauzat de expunerea la niveluri de microunde de douăzeci de ori mai mici decât standardele americane de siguranţă a determinat epuizarea glandelor suprarenale, provocând căderea completă a imunităţii.

telecommunication-pro-605x

Poluarea aerului – Poluanţi atmosferici ca: gazele de eşapament, fumul de ţigară şi emisiile industriale, deversează în aer ioni cu sarcină pozitivă care anulează efectul benefic al ionilor negativi, care transportă energia atmosferică în organism prin respiraţie. Prin respiraţie profundă puteţi compensa inhalarea unui „aer mort”.

Lumina necorespunzătoare – Lumina este sursa primară de energie ce alimentează hipofiza. Pe lângă faptul că reglează diverse bioritmuri, în special somnul, lumina este necesară pentru sintetizarea vitaminei D. Cea mai favorabilă pentru organism este aşa-numita „lumină cu spectru complet”, care conţine toate lungimile de undă ale luminii solare. Lumina obişnuită a becurilor electrice este deficientă în multe frecvenţe vitale, iar cea a tuburilor fluorescente şi a ecranelor de televizor sau monitor pulsează dezordonat şi irită sistemul nervos central.

Respiraţia superficială şi lipsa exerciţiilor fizice creează condiţii pentru instalarea oboselii cronice, pentru scăderea rezistenţei la efort şi a imunităţii. Este afectată circulaţia sângelui, cantitatea necesară de oxigen; diminuează câmpul de energie protectoare de la suprafaţa corpului şi inhibă alchimia internă.

Tulburările emoţionale – frecventele izbucniri emoţionale sunt considerate surse interne de boală. Tristeţea, de exemplu, măreşte vulnerabilitatea la boli şi la degenerare. Accesele frecvente şi prelungite de emoţii necontrolate dezechilibrează rapid şi puternic energia umană.

sursa: dantanasescu.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.