Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Uite ce semnifică GROPIȚELE DIN OBRAJI. Explicația pe care nimeni nu ți-a dat-o până acum

foto: http://www.istockphoto.com

Cu toții suntem de acord că gropițele în obraji sunt adorabile, și îi fac pe cei care le au să pară și mai drăgălași! Și parcă nu există om cu gropițe care să nu fie, pe deasupra, și extrem de frumos. Ce mai… toată lumea ar vrea să le aibă!

Potrivit unui studiu recent, aproximativ 20% din populaţia lumii are gropiţe în obraji, însă puţini ştiu ce sunt şi ce semnificaţie au celebrele semne distinctive! Dacă ai fost înzestrat și tu cu gropiţe în obraji, trebuie să ştii că, cu siguranţă, eşti o persoană cel puțin specială.

Gropițele sunt asociate cu un anumit tip de frumusețe feminină, reprezentată de oameni precum Jennifer Garner, Ariana Grande ori Miranda Kerr: un aspect dulce, copilos, cu un aer de nevinovăție.

Dar care este semnificația acestui semn distinctiv și de ce apar gropitele? Ei bine, aflați în materialul următor.

Din punct de vedere medical, gropițele din obraji sunt un semn al unor deformări ale oaselor faciale, dar și a mușchilor faciali. Cu toate că, potivit specialiștior, practic, aceasta este o amonalie, majoritatea oamenilor ar vrea să le aibă!

Chiar dacă în multe culturi apariția gropițelor sunt un semn despre care se crede că prevestește prosperitatea și norocul, realitatea stă cu totul altfel. Gropițele sunt de fapt o moștenire genetică, iar apariția lor depinde în totalitate de gene.

Așa că, dacă părinții, bunicii sau străbunicii tăi nu au avut gropițe, să nu te mici că nici tu nu ești fericitul poseseor al unor gropițe chic și atrăgătoare.

Totuși, cei care au fost “înzestrați” cu așa ceva se pot simți norocoși: sunt considerați mai atrăgători și obțin mai ușor ce își doresc de la cei din jur.

Gropița din bărbie

Există două tipuri de gropițe faciale: cele care apar în obraji și cele care apar pe bărbie. Dacă în cazul celor din obraji explicația am scris-o ceva mai sus, dacă vorbim despre gopițele din bărbie, acestea sunt cauzate de o fisură care se află sub osul din bărbie. Se spune că gropițele din bărbie apar o dată la cinci generații, iar cei care se bucură de această “înzestrare” sunt amanții perfecți, foarte buni la pat și au un talent înnăscut în arta flirtului.

sursa: landia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.