Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Un american a uimit o lume întreagă cu teoria lui

braden

Autorul american Gregg Braden a devenit cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de vindecarea cancerului.

Potrivit acestuia, emoţiile ne afectează ADN-ul, iar puterea colectivă a gândurilor, precum sugestia şi rugăciunea, pot vindeca orice fel de boală, chiar şi cancerul.

El spune că există un câmp care susţine şi leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit ştiinţific şi explicat în jurnalul ştiinţific din 1996, „Nature n. 332”.

Conform lui Braden, emoţiile şi gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru faţă de corp.

Nikola Tesla a spus că într-o zi, oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minţii. Acesta înseamnă că gândurile noastre au o energie foarte puternică.

Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepţional de puternic şi pot influenţa mediul înconjurător. Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artificial acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumoră în 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-şi genereze singur prin emoţii şi sentimente propriul câmp electromagnetic.

Sentimentele şi emoţiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu şi obţinem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

„Ştiinţa susţine cu tărie că emoţiile şi credinţa nu pot influenţa boala şi viaţa, dar psiho-oncologia susţine opusul. Ideile, sentimentele, senzaţiile şi credinţa controlează tot ceeea ce se întâmplă înlăuntrul nostru şi în viaţă, în general,” spune Gregg Braden.

sursa: Rador

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.