Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Un artefact BIZAR , cu origini necunoscute- Piatra Roswell

Un obiect enigmatic, găsit în apropierea celebrului loc unde s-ar fi prabusit un OZN în anul 1947 – numit Piatra Roswell (Roswell Rock ), a creat confuzie printre cei care l-au studiat. S-a spus că posedă proprietăți aparte. Mulți cred că artefactul curios – descoperit în 2004 – a aparținut unei rase extraterestre care a vizitat Pământul.

Piatra Roswell

Piatra Roswell (Roswell Rock).

La 4 septembrie 2004, un bărbat numit Robert Ridge a ieșit la vânătoare. În timp ce explora teritoriul din apropierea locului de prăbușire al prespusului OZN de la Roswell, el a observat un obiect curios care ieșea din pământ. Obiectul i-a atras atenția prin modelul curios prezent pe suprafața lui.

După ce a luat artefactul și l-a curățat, a putut observa mai bine acele modele și simboluri de pe suprafața lui care l-au pus pe gânduri. Piatra Roswell are un simbolism curios: două semiluni care își unesc colțurile.

Designul Pietrei Roswell este fascinant. Oricine a avut ocazia să o vadă, a observat că modelul ei este realizat cu o precizie incredibilă. Potrivit domnului Ridge, Piatra Roswell a fost încrustată de o mașinărie perfectă.

După multe studii, s-a descoperit că modelul de pe piatră corespunde unui model de cercuri misterioase apărute într-un lan de grâu din Liddington, Anglia pe 2 august 1996. Cele două modele par să se asemene foarte mult, dar nu sunt chiar identice.

Deci ce ar putea fi Piatra Roswell? Unu: ori este un suvenirlăsat în urmă” de vizitatorii extraterestrii, chiar de acei „tipi mici și verzi” care au reușit să călătorească în univers și apoi să se prăbușească lângă o fermă din Roswell. Sau, doi: este un fals foarte sofisticat.

Piatra Roswell

Modelul misterios apărut într-un lan de grâu din Liddington, Anglia pe 2 august 1996.

Ridge a contactat doi ufologi, Chuck Zukowski și Debbie Ziegelmeyer, în cadrul Festivalului OZN de la Roswell din 2007.

Chuck și Debbie au încercat să afle dacă artefactul nu ar fi putut fi chiar un suvenir de la unul dintre standurile prezente la acest festival de la Roswell.

Ei au observat că nuanța pietrei era aceeași cu cea a suprafeței sculptate, așa că au presupus că nu a fost o lucrare recentă.

În plus, după ce au studiat artefactul la microscop, cercetătorii nu au putut vedea amprentele instrumentului folosit pentru a face gravura. Destul de ciudat, nu? Ce fel de instrument a fost folosit pentru a face gravurile, dar nu a lăsat urme?

Pe măsură ce au înaintat cu studiul pietrei, experții au descoperit că aceasta are proprietăți magnetice, că atrage acul unei busole și că se rotește în prezența unui magnet.

Mulți cred că acea gravură de pe Piatra Roswell descrie existența unor universuri paralele, oferind indicii despre portaluri și găuri de vierme pe care încă nu le putem găsi ca să le accesăm.

Pentru alte persoane acest artefact este doar o piatră foarte rece, cu proprietăți magnetice ciudate.

Oricum, cercetătorii au descoperit că piatra Roswell manifestă o atracție magnetică foarte puternică, abilitate ce pare să se datoreze prezenței magnetitei. Mai mult decât atât, aparatul EDXRF a confirmat prezența acestui material straniu pe bază de fier.

În mod ciudat, atunci când un magnet este pus pe partea cea mai groasă a Pietrei Roswell, ea se rotește în sens contrar acelor de ceasornic. Atunci când magnetul este așezat deasupra semilunii și a cercului inferior, cea mai subțire parte a pietrei, ea își schimbă direcția și se rotește în sensul acelor de ceasornic.

Mulți au ajuns la concluzia că aceste proprietăți ciudate au legătură cu magnetismul, energia liberă și portalurile care așteaptă să fie deschise aici pe Pământ. Se mai bănuiește că modelele curioase gravate în piatră și proprietățile magnetice sunt doar câteva dintre caracteristicile curioase ale Rocii Roswell și că aceasta are încă multe secrete de dezvăluit. Poate o fi o hartă cosmică?

Surse:ewao.comwikipedia.orgefemeride.roclubenigma.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.