Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Un experiment controversat ! Saltul în timp – Proiectul Montauk

montauk

Proiectul Montauk a fost, se pare, o serie de experiment facute de guvernul Statelor Unite la Camp Hero sau Montauk Air Force Station, din orasul Montauk, Long Island, avand ca scop dezvoltare unor tehnnologii exotice cum ar fi calatoria in timp si teleportarea.

Teoriile conspirationiste despre proiectul Montauk au circulat de la inceputul anilor 1980. Potrivit astrofizicianului si cercetatorului in domeniul OZN-urilor, Jacques Vallee, povestile despre experimente au inceput cu relatarea unei intamplari ale alui Preston Nichols care pretindea ca a recuperat aminitiri suprimate ale propriei sale implicari.

Nu exista nici o versiune clara a evenimentelor care s-ar fi petrecut acolo, dare cele mai comune relatari descriu Montauk ca o prelungine a experimentului Philadelphia, care ar fi avut loc in 1943. Cercetatorii care au supravietuit experimentului s-au intalnit intre anii 1952-1953 cu scopul de a dezvolta „scutul electromagnetic” care a facut ca nava USS Eldridge sa dispara atat de pe radar, cat si in realitate.

Propunerile initiale ar fi fost respinse de Congresul american pentru ca implica pericole prea mari. Cercetatorii au ocolit Congresul si au apelat direct la Departamentul de Aparare dupa ce acestia au primit asigurari ca se va dezvolta si o arma capabila sa declanseze simptome psihotice instantanee. Teoria conspiratiei spune ca fondurile au provenit in mare parte din aurul nazist capturat de soldatii americani la granita Elvetiei cu Franta.

Incepand de aici teoriile devin din ce in ce mai complicate si mentioneaza o serie de amanunte care le fac mai putin credibile. Pe de alta parte, putine teorii ale conspiratiei par sa atinga adevarul.

montauk-project-cover

1. Pe data de 12 august 1983, in cadrul proiectului de la Camp Hero in care se incerca dezvoltarea unei tehnologii de calatorii in timp, s-a realizat o punte de legatura cu proiectul original din 1943, Project Rainbow. USS Eldridge a fost transportat in timp, iar doi barbati, Al Bielek si Duncan Cameron au declarat ca au sarit de pe nava in timpul cand aceasta se afla in hiperspatiu si au ajuns, in cele din urma, in Camp Hero, in anul 1983. Cei doi au pretins ca l-au intalnit pe John von Neumann, un fizician si matematician faimos care a murit insa in 1957. John Von Neumann ar fi lucrat la experimentul Philadelphia, dar Statele Unite au negat acest lucru.

2. Un portal in timp a fost creat care permite oamenilor de stiinta sa calatoreasca oricand si oriunde. A fost construit un tunel al timpului, acestea fiind folosit pentru a explore Marte si pentru a vizita martienii care au trait acolo in urma cu un miliard de ani.

3. Poate cea mai importanta relatare vine de la Enrico Checov, un disident ruso-spaniol, care a spus in 1988, dupa ce a defectat in America, ca a observat cu ajutorul satelitilor din Uniunea Sovietica, o anomalie in spatiu chiar pe locul infamei baze militare, spunand clar ca era vorba de experimente care implicau teleportare si calatorii in timp.

Baza militara de la Montauk a ramas in functiune pana la sfarsitul anilor 1980. Din 2002, a fost deschisa publicului sub numele Camp Hero State Park. Exista planuri pentru un muzeu cu exponate ce reflecta Razboiul Rece, fapt care a alimentat si mai mult zvonurile.

Un interviu, luat unui participant la proiect, vine să clarifice ce s-a întâmplat acolo.  Sursa este Drunvalo Melchizedek, cercetător implicat în experiment.

titanic_tunnel_web

– Care este cea mai îndepărtată dată până la care a ajuns vreodată cineva care a călătorit în viitor?
– Anul zece mii.
– Deci totul este pus la punct (stabilit clar) până în anul 10.000?
– Da, însă este o „realitate” ca un vis. Nimeni nu a reuşit să atinga o realitate „concreta” dincolo de anul 2012. Acolo este un zid dincolo de care nu se află nimic.
– Profeţiile ne anunţă că atunci Pământul se va schimba.
– Curios, nu-i aşa?
– Care este prognoza ta pentru viitorul speciei umane?
– Va supravieţui.
– De ce s-a menţionat odată că anul 2011 a fost ultimul an în care ei au putut să „atingă” ceva real?
– În calendarul Maya se menţionează că în anul 2012 există un fel de barieră. Cei care au puteri paranormale sunt cu toţii de acord că în jurul acelei date există o bariera dincolo de care ei nu pot să treacă.
– Asta nu înseamna însă că dincolo de „zid” nu există nimic…
– Nu. Este doar „ascuns” vederii. Chiar şi maşinile timpului nu pot trece dincolo. Există o mulţime de oameni care sunt nerăbdători să afle dacă vor fi în stare să păstreze controlul asupra umanităţii dincolo de anul 2013.
– Se pare că există o trezire a conştiinţei oamenilor chiar în aceste momente, când începem să intrăm în a patra dimensiune.
– Corect. Există multe „semne” în privinţa asta.
– Mulţi oameni vorbesc despre faptul că ne îndreptăm către a patra dimensiune. Ce înseamnă asta?
– Pe scurt, este o nouă stare de rezonanţă. De asemenea se va conştientiza faptul că omul nu este separat de Creator. Este deci vorba despre acel spectru de frecvenţe pe care Creştinii îl numesc „a doua venire”. Această „a doua venire” este de fapt o stare de a fi, nu o apariţie concretă în vederea stabilirii unei noi ordini de putere.
– Cand va fi aceasta realizată?
– Ei bine, entităţile de pe această planetă vor trebui să se orienteze decisiv cât mai repede în ceea ce priveşte răul sau binele, altfel le va fi foarte greu să se mai schimbe. Este vorba despre o decizie personală, între rău şi bine. În câteva cuvinte, a patra dimensiune este mult mai plină de viaţă. Entităţile trebuie încă să aibă grijă de vehiculele lor fizice (corpul fizic). Este de asemenea o lume în care compasiunea, înţelegerea şi iubirea sunt predominante. Intrarea în aceasta a patra dimensiune se va realiza între 2003 şi 2013.
– Este interesant că toate acele calcule din I-Ching arată că, dincolo de 2012, totul va fi schimbat.
– Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pământ. Scimbările au început chiar din aceste momente. Ceea ce vedem este, de fapt, moartea modului de viaţă specific celei de-a treia dimensiuni.

surse: burebista2012.blogspot.rocultural.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.