Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Un medic susține că a găsit LEACUL tuturor bolilor. A demonstrat asta și în… instanță

Dr. Sebi, un adevarat reformator al medicinei curative, s-a judecat in instanta cu Asociatia Medicala Americana pentru aprobarea leacului sau impotriva cancerului, tulburarii bipolare, depresiei, tulburarii de hiperactivitate cu deficit de atentie, mezoteliomului, bolii de reflux gastroesofagian si dependentei de droguri.

Pe zi ce trece, devine tot mai limpede ca organismul uman poseda abilitati vaste de autoregenerare. Un medic din America a testat aceasta ipoteza pana in cel mai mic detaliu, rescriind istoria medicinei prin dezvoltarea unui leac panaceu; este vorba de dl. dr. Sebi, medic patolog, vraci, botanist, biochimist si naturalist imigrant din Honduras. Specialistul si-a dedicat cariera cercetarii medicale in scopul gasirii unui antidot pentru toate bolile grave din lume. Si, potrivit afirmatiilor medicului, acel leac ar fi fost identificat.

In 1988, dr. Sebi s-a confruntat in instanta cu Ministrul de Justitie al Statului New York intr-un proces la Curtea Suprema de Justitie sub acuzatia de publicitate falsa si practicarea medicinei fara autorizatie dupa ce a publicat in mai multe ziare, printre care si the New York Post, urmatorul anunt:

„INSTITUTUL DE CERCETARE USHA A VINDECAT SIDA SI ECHIPA SA S-A SPECIALIZAT IN VINDECAREA ANEMIEI CU CELULE FALCIFORME, LUPUSULUI, ORBIRII, HERPESULUI, CANCERULUI SI A ALTOR BOLI.”

Inainte de judecarea in instanta a cazului, judecatorul i-a cerut dr. Sebi sa aduca un singur martor pentru fiecare boala pe care sustine ca a vindecat-o, iar la scurt timp s-au prezentat in instanta nu mai putin de 77 de martori. Marturiile acelor persoane si celelalte dovezi desprinse pe parcurs l-au determinat pe judecator sa il declare pe medic nevinovat de toate acuzatiile aduse.

Printre persoanele care i-au solicitat ajutorul se numara si celebritati precum Magic Johnson, Eddie Murphy, John Travolta si Lisa Left Eye Lopes, care in videoclipul de mai jos sustine urmatorul lucru:

„CUNOSC UN OM CARE VINDECA SIDA INCA DIN 1987”

Iată câteva din pricipiile pe care se bazează metodele dr. Sebi:

  • ”Toate manifestările bolilor îşi găsesc geneza când şi unde mucoasa a fost compromisă. De exemplu, dacă există exces de mucus în tuburile bronşice, boala este bronşita; în cazul în care excesul este în plămâni, boala este pneumonia; în conductele pancreatice, este diabetul; în articulaţii, artrita.”
  • “Deşi componenţii naturali din fiecare aliment vegetal au fost construiţi să extragă mucusul dintr-o anumită zonă a corpului, este necesar, de asemenea, ca organismul să fie curăţat ca pe un întreg. Ceea ce face ca dieta noastră să fie unică, este modul în care componenţii naturali ai alimentelor, lucrează împreună cu organismul pentru a curăţa şi a hrăni întregul corp.”

Chiar şi cu victoria sa în instanţă, totodată cu mărturiile de la celebrităţi şi o mulţime de oameni vindecaţi prin metoda sa, protocolul dr. Sebi este încă suprimat.

Sursa: Secretele via caplimpede.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.