Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Un miracol al medicinei alternative chineze: Masează acest punct al corpului zilnic și vezi ce se întâmpla!

1-13

Punctul San Yin Jiao reprezinta un loc important al corpului, in medicina traditionala chinezeasca, sau mai bine zis, in acupunctura. El se afla pe partea interioara a tibiei, la ambele picioare.

In general, femeile sunt mult mai predispuse la stres, oboseala cronica si lipsa somnului, asadar masarea punctului in cauza le va fi in principal benefica lor, pentru ca le va face sa arate mult mai bine.

Beneficii ale masajului:

  • Elasticitatea pielii
  • Masajul stimuleaza splina, fapt care ajuta la elasticitatea si sanatatea pielii.
  • Dorinta sexuala
  • Masajul San Yin Jiao va rezolva problemele hormonale, te va ajuta sa iti imbunatatesti apetitul sexual si sa iti redobandesti senzualitatea.
  • Stabilizarea tractului gastrointestinal
  • Prin aceasta tehnica pot fi rezolvate problemele de balonare si flatulenta dar si problemele digestive.
  • Activarea ovarelor si a uterului
  • Aceasta metoda stimuleaza activitatea ovarelor si a uterului, asa ca le poate fi utila femeilor care incearca sa ramana insarcinate.
  • Reglarea ciclului menstrual
  • Masarea punctului San Yin Jiao poate contribui la reglarea ciclului menstrual, precum si la alinarea durerilor cauzate de menstruatie.

San Yin Jiao- procedura de masaj

In primul rand, trebuie sa gasesti acest punct pe corpul tau. Localizarea corecta a sa este esentiala pentru a sti de unde sa incepi masajul. Pune patru degete deasupra gleznei, pe partea interioara a piciorului. Punctul ar trebuie sa fie in dreptul degetului aratator. Apasa cu putere zona din jurul tibiei timp de 30 de secunde, apoi maseaza-l usor cateva minute. Poti masa ambele picioare deodata.

san jiao

Durata recomandata a unei astfel de terapii este de aproximativ 5 minute, in orice moment al zilei, desi indicat ar fi sa se intample seara.

Pentru a obtine rezultatele scontate, repeta procedura in fiecare zi, timp de cel putin o luna de zile!

sursa: secretele.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.