Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Un nou MISTER dă bătăi de cap omenirii! Obiecte SUBACVATICE necunoscute in Rusia

osn pacific

Un “război rece” secret, în adâncurile înghețate ale oceanului, a avut loc între ruşi şi extratereştrii aflaţi sub ape, spune o nouă carte senzaţională apărută, scrisă de ufologii Paul Stonehill si Philip Mantle şi intitulată “Secretele OSN-urilor din Rusia: obiecte subacvatice necunoscute în Rusia şi apele internaţionale”.

Cei doi autori pretind că fişierele detaliate despre OSN-uri (obiecte subacvatice necunoscute) se află ţinute sub cheie de către Kremlin. Dar, autorii cărţii spun că au reuşit totuşi să obţină unele informaţii confidenţiale cu privire la câteva dintre întâlnirile dintre submarinele rusești și obiectele subacvatice necunoscute gigantice.

Guvernul rus ar fi încercat să oprească toţi martorii care ar fi încercat să confirme cele spuse mai sus. Dar, nu totul poate fi ascuns, iar unii martori au relatat întâlnirile cu umanoizi de 3 metri înălţime, ce trăiesc la 50 de metri în adâncime, în apele reci ale Siberiei.

Paul Stonehill si Philip Mantle au povestit modul în care un comandant rus al serviciului militar de scafandri, generalul-maior V. Demianenko, şi-a avertizat subordonaţii despre nişte creaturi umanoide, întâlnite în 1982 în lacul Baikal din Siberia.

Aceşti umanoizi erau foarte înalţi, înotau fără probleme şi fără costume. Militarii au considerat aceste creaturi drept o ameninţare şi au încercat să-i captureze, dar, când au încercat, au fost aruncaţi din apă de o forță necunoscută. Trei din scafandrii militari au murit ulterior, ceilalţi fiind grav răniţi.

Un alt caz interesant este acela al unei mingi de foc imense, care a fost văzută ieşind din ape de nava sovietică Raduga, în timp ce naviga în Marea Roșie în 1965. Forma uriaşă ar fi plutit la 150 de metri deasupra apelor, fiind înconjurată de un vârtej imens de picături de apă, înainte de a plonja înapoi în ocean.

Amiralul V.A. Domislovski, șeful departamentului de informații al Flotei Ruse din Pacific, a văzut un obiect de circa 1 km lungime, care plutea deasupra apelor din Oceanul Pacific. Acesta a ejectat mai multe obiecte mai mici, care au coborât în ape.

Și comandantul unui submarin nuclear rusesc, Iuri Beketov, susţine că a văzut o activitate de OSN-uri în zona Triunghiului Bermudelor, obiecte submarine neidentificate deplasându-se pe ecranele radar cu viteze incredibile de 400 km/h.

sursa: ochiulmintii-vedetot.blogspot.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Rent a car Bucuresti

    1 februarie 2017 at 10:37

    Cu siguranta in Univers exista si alte civilizatii poate mai dezvoltate decat a noastra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.