Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Un savant rus afirmă că IMUNITATEA poate fi RESTABILITĂ în 15 secunde!

foto: thescienceexplorer.com

Întodeauna există soluții simple pentru toate. Soluții simple există și în medicină pentru asanarea organismului. Una dintre ele este acțiunea asupra organismului cu apă rece.

Dușul de contrast, baie rece, băi cu gheață pentru picioare – toate aceste proceduri ajută puternic imunitatea.

Cunoscutul profesor din Moscova Serghei Bubnovski și-a împărtășit metoda inovațională pentru consolidarea sistemului imunitar.

El afirmă că dacă veți face băi cu gheață pentru picioare timp de 10-15 secunde, imediat ce veți reveni acasă după serviciu, veți putea întări imunitatea și să contribuiți la combaterea gripei!

Un alt studiu englez a arătat că dușul zilnic cu apăr rece este capabil să majoreze numărul celulelor albe de sînge, care ne ajută să combatem multe boli.

Cercetătorii de la o universitate din Marea Britanie au depistat că organismul încearcă să se încălzească în timpul și primirea dușului cu apă rece, schimbul de substanțe se accelerează, iar sistemul imunitar se impulsionează și astfel conduce la sporirea numărului de celule albe în sînge.

Iar un studiu german a arătat că uneori înotul iarna în apă rece conduce la stres oxidativ. Totuși, dacă asta va deveni o rutină, atunci aceasta va genera o reacție antioxidantă și organismul va fi capabil să lupte cu stresul oxidativ mai bine imediat ce se va obișnui cu apa rece.

Iată ce trebuie să faceți pentru a întări sistemul imunitar:

Trebuie să turnați apă rece în baie sau un vas. Apoi adăugați cîteva cuburi de gheață și țineți picioarele în apă timp de 10-15 secunde.

Trebuie să repetați această procedură în fiecare seară înainte de somn. Este foarte folositor în cazul imunității slăbite.

Sursa: ecology.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.