Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Utilizări inedite ale spray-ului multifuncțional WD-40 (partea a II-a)

wd-40-1-600x600123

Acest material nu este o reclamă!!! V-am comunicat că vom transmite într-o serie cinci părți utilizări inedite ale spray-ului multifuncțional WD-40. Am transmis deja o parte și o scurtă istorie a produsului. Deoarece am concluzionat că o serie de cinci episoade este prea lungă pentru prezentarea promisă, vom finaliza acum serialul cu ultimile notițe:

  1. Curățarea lipiciului întărit. Dacă ați lipit ceva cu superglue fără să purtați mănuși de protecție, o parte din lipici se va regăsi pe degete! Nu intrați în panică. Pulverizați WD-40 direct pe degetele lipicioase și frecați-vă mâinile până când se curăță lipiciul. Utilizați WD-40 pentru curățarea lipiciului de pe orice suprafețe.
  2. Exterminarea gândacilor de bucătărie și alungarea insectelor zburătoare. Nu permiteți gândacilor de bucătărie, insectelor zburătoare sau păianjenilor să-ți facă de cap în casă. Încercați aceste trucuri:
  3. țineți la îndemână WD-40 și de fiecare dată când vedeți un gândac pulverizați direct pe el pentru a-l omorî pe loc;
  4. pentru insectele sau păianjenii să nu intre în casă, pulverizați WD-40 pe ramele și tocurile ferestrelor și ușilor. Aveți grijă să nu îl inhalați, iar dacă aveți copii mici nu folosiți această metodă.
  5. Curățarea și lubrifierea corzilor de chitară. Pentru a curăța, lubrifia și preveni corodarea corzilor de chitară, aplicați o cantitate mică de WD-40 după fiecare utilizare. Pulverizați WD-40 pe o cârpă și ștergeți corzile cu cârpa, evitând sa pulverizați direct pe corzi pentru a nu deteriora griful sau corpul chitarei.
  6. Prevenirea despicării mânerelor de lemn ale uneltelor. Nici o unealtă nu rezistă la infinit, însă puteți prelungi viața uneltelor cu mâner de lemn împiedicând despicarea acestuia. Pentru a evita despicarea mânerelor de lemn, frecați-le cu spray WD-40 din belșug, astfel încât substanța să intre în lemn. Îl va proteja de umezeală și de alți agenți corozivi, îl va menține neted și va împiedica despicarea lemnului pe timp îndelungat.
  7. Curățarea urmelor de pantofi. Urmele negre lăsate de pantofi pe gresia din bucătărie vor mai ușor de curățat dacă utilizați WD-40. Poate fi folosit pentru a curăța urmele de pantofi de pe orice suprafață dură. Nu afectează suprafața și nu este necesar să frecați mult. Când curățați zone extinse nu uitați să deschideți larg geamurile.
  8. Curățarea lipiciului uscat de pe diverse suprafețe. Curățați cu ușurință lipiciul uscat de pe orice suprafață dură. Este suficient să pulverizați WD-40 pe pată, așteptați minimum 30 de secunde, apoi ștergeți cu o cârpă umedă.
  9. Îndepărtarea gumei de mestecat din păr. Unul dintre cele mai negre coșmaruri este guma de mestecat lipită în părul copilului. Nu trebuie să vă impacientați și să alergați după foarfecă. Este suficient să pulverizați WD-40 pe guma încâlcită în păr și acesta va putea fi ușor îndepărtată prin pieptănare. Asigurați-vă că spațiul este bine aerisit și aveți grijă să evitați contactul cu ochii copilului.
  10. Dezlipirea abțibildurilor. Nu aveți nevoie de o daltă și nici măcar de o lamă de ras pentru a dezlipi abțibildurile vechi și autocolante de pe mașină sau scotch-ul. Pulverizați-le cu WD-40, așteptați 30 de secunde și apoi ștergeți-le de tot.

Asta e tot! De la utilizările prezentate se poate deriva și se extinde domeniul de utilizare inedită a spray-ului. Astfel, spray-ul multifuncțional se mai poate utiliza la modelarea mănușilor din piele, scoaterea unui inel înțepenit pe deget, scoaterea unui deget înțepenit dintr-o sticlă, remedierea fermoarelor înțepenite, deblocarea rotițelor cărucioarelor, degresarea mâinilor, scoaterea autocolantelor de pe sticlă, curățarea vaselor de toaletă prin îndepărtarea murdăriei și a depunerilor de calcar, curățarea frigiderului de resturile de mâncare uscate, recondiționarea mobilei din piele, recondiționarea  grătarului, renovarea mobilei de plastic decolorate, scoaterea petelor de cariocă și de creion cerat de pe pereți, împiedicarea acumulării zăpezii pe geamuri, evitarea lipirii zăpezii de lopată. Multifuncțional fără doar și poate!

Sursa: secretulcunoasterii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.