(VIDEO) Navă bizară, descoperită pe o insulă în SUA

O nava misterioasa a fost descoperita pe o insula, in SUA. Aceasta are o forma ciudata, iar cercetatorii care au ajuns la fata locului au ramas complet uimiti de cum arata misterioasa nava. Ei sustin ca nu isi pot da seama cand a ajuns pe insula, in ce circumstante si, mai ales, nu isi pot imagina care a fost scopul acesteia sau la ce se folosea.

Si mai mult de atat, ei se intreaba de unde a venit aceasta nava cu forme ciudate. Ea e afla pe insula Suavie, ascunsa bine intre copaci si multa verdeata. Imaginea imbinarii naturii cu aceasta nava este una care inspira mister, chiar teama, pentru cei care au avut curajul sa patrunda inauntru. Unul dintre oamenii de stiinta sustine ca uneori are impresia ca „se uita la el”, ca si cand ar avea ochi.

Exista mai multe teorii care incearca sa explice existenta si provenienta acesteia. Multi incearca sa faca tot felul de speculatii, care mai de care mai interesante si intrigante, insa unii isi duc imaginatia la extrem. Adevarul e ca mai au mult de cercetat pentru a deslusi aceasta enigma.

sursa: diasporatv.eu

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Radu Nan spune:

    Umm, a fost construita in anii ’70 de un localnic si dintr-o greseala la transport a naufragiat pe Sauvie Island (correct spelling) Nu e un mister deloc, dar arata cam ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *