(video) ”Piramidele din Rusia sunt de două ori mai vechi decât cele egiptene”

Пирамиды есть не только в Египте, но и в России!

Cele mai vechi piramide ale lumii, descoperite pe peninsula Kola, confirmă existența civilizației antice pe teritoriul Rusiei. Această civilizație este cu mut mai veche decât civilizația egipteană.

Pe peninsula Kola au fost reluate săpăturile arheologice ale piramidelor, care sunt cel puțin de două ori mai vechi decât cee egiptene și nu se știe pînă în prezent cine le-a construit.

Peninsula Kola este o peninsulă în nord-vestul părții europene a Rusiei, în regiunea Murmansk. Țărmul este scăldat de mările Barenț și Albă. Suprafața e de circa 100 de mii de km pătrați.

La nord – vegetație de tundră, mai a sud – tundra și taiga. Clima peninsulei este moderat rece. Înghețurile și căderea zăpezii sînt posibile chiar și vara. Pe litoral sînt frecvente vînturi puternice (pînă la 45-55 m/s), iarna – furtuni lungi. Relieful peninsulei Kola prezintă depresiuni, terase, munți, platouri. Masivele muntoase se înalță deasupra nivelului mării cu peste 800 de metri. Cîmpiile peninsulei Kola sînt ocupate de mlaștini și lacuri.

Cele mai vechi piramide din lume, descoperite pe peninsula Kola, confirmă existența legendarei Hiperbore. Peninsula Kola a devenit recent Mecca pentru cercetători și vânători ai descoperirilor științifice.

Peninsula Kola ar putea fi patria celei mai vechi civilizații. Este afirmația savanților, care au efectuat o expediție spre piramidele rusești. Aceste piramide uimitoare și planșele imense din piatră, ce au origine artificială și sunt datate  avea între 9 000 și 40 0000 de ani, descoperite pe peninsula Kola, sînt un argument puternic în favoarea existenței civilizației antice în acele locuri.

Cei mai mulți cercetători sunt interesați de două piramide, amplasate nu departe de lacurile de pe peninsulă. Însă nimeni nu a reușit să finalizeze cercetările.

Ultima tentativă de a dezlega tainele Nordului rusesc a fost efectuată anul trecut de o expediție rusă, formată din istorici, astronomi, geologi și cineaști.

Organizatorii expediției au fost jurnaliștii, care au creat filmele documentare din seria „ Ipoteza” de la canalul „Cultura”. Dar, potrivit autorilor, filmul despre peninsula Kola trebuia să fie în alt format.

sursa: ecology.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. 31 octombrie 2017

    […] Sursa: mai multe pe ecology.md si descoperalumea.net […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *