Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

[VIDEO] Un documentar de excepţie! Dezastrele aduse umanităţii de darwinism

darwinism1

Baza pentru viziunea evolutionista a nazistilor era conceptul de eugenie. Eugenia insemna imbunatatirea rasei umane prin indepartarea indivizilor bolnavi sau handicapati si crescind numarul indivizilor sanatosi. Conform teoriei eugeniei, rasa umana putea fi imbunatatita, in acelasi fel in care puteau fi ameliorate diferite specii animale, prin imperecherea specimenelor sanatoase.

Cum era de asteptat, eugenistii erau adeptii darwinismului. La conducerea miscarii eugeniste engleze a  venit varul lui Darwin – Francis Galton si fiul sau Leonard Darwin. Era evident ca teoria eugeniei era o consecinta fireasca a darwinismului. Acest fapt reiesea clar din brosurile de popularizare a acestui straniu tip de stiinta.

Citind o astfel de brosura aflam ca: „Eugenia este dirijarea constienta a evolutiei umane.”Astazi marxistii si comunistii sunt inca cei  mai importanti apologeti ai darwinismului. In aproape orice tara cei mai zelosi aparatori ai teoriei evolutiei tind sa fie marxistii. Aceasta este cit se poate de clar  pentru ca, precum zicea Karl Marx insusi, teoria evolutiei contine fundamentul din  istoria naturii pentru ideologia sa materialista.

Darwinismul a aparut acum 150 de ani. De atunci mostenirea sa intunecata pentru omenire a fost reprezentata de o perioada  marcata de dictatori brutali. Rasism, torturi, persecutii si razboi – aceasta este consecinta  fireasca a atitudinii darwinismului si materialismului fata de omenire. Este inevitabil ca aceasta  filosofie sincretista, care priveste persoana umana drept nimic mai mult decit o specie animala, care isi pune toata nadejdea in materie si care sustine ca imuabila lege a naturii este conflictul, va dezumaniza persoanele si va brutaliza societati. Iar adevaratul motiv pentru toate acestea este negarea de catre om a propriului sau Creator.

O societate care isi intoarce spatele  catre Dumnezeu si se lasa purtata de dogme precum materialismul, devine inclinata  catre toate formele de degenerare.

In mod firesc va avea de infruntat durere, teama si distrugere. Pacea, dreptatea si siguranta pot fi obtinute in parte, numai cind darwinismul si materialismul vor fi prezentate lumii, in toata goliciunea  lor, drept inselaciuni, precum si sunt.

Iar cind omul cunoaste scopul crearii sale… Acel scop este de a se intoarce la Creatorul sau,  la Dumnezeu.

SURSE: (1);(2)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.