(Video)Descoperire făcută cu ajutorul Google Earth: Piramidă gigantică în Pacific

piramida-subacvatica-descoperita-cu-google-earth_769575

Structura, observată cu aplicația Google Earth, este estimată a avea între 3,5 și 11 mile în diametru (aproximativ 5,6 – 17,7 kilometri – n.a.). Descoperirea a fost realizată de un argentinian pe nume Marcelo Izagusta, care a văzut ciudata formă în Oceanul Pacific, la vest de coastele Mexicului, conform Express.

Videoclipul, care a fost postat pe You Tube, a creat diverse speculații despre misterioasa piramidă subacvatică. Ipotezele privind neobișnuita descoperire sunt nenumărate, ele vorbind de un vechi oraș scufundat pe fundul oceanului, de un ciudat OZN sau chiar despre o bază a extratereștrilor.

Un expert în teoriile conspirațiilor, Scott C. Waring susține că imaginea surprinsă cu ajutorul programului Google Earth „este o piramidă de aproximativ 13,6 kilometri la bază”.

Folosind coordonatele geografice de 12° 8’1.49′ Nord 119° 35′ 26.39′ Vest, Izagusta afirmă că a observat o structură strălucitoare în întunericul din adâncurile Oceanului Pacific, la vest de Mexic, ceea ce l-a condus spre „monumentala descoperire”, potrivit publicației britanice Daily Mail.

Oamenii de știință au explorat foarte puțin din întinderea de ape subacvatice din oceanele lumii, acestea putând dezvălui lumii noi mistere. Waring remarcă faptul că această enigmatică structură descoperită în Oceanul Pacific seamănă cu vechile piramide ale civilizației mayașe sau ale aztecilor din Mexic.

Alți utilizatori de pe You Tube au emis ipoteza că structura descoperită în Pacific ar putea fi legendarul oraș pierdut Atlantida, care a fost înghițit de apele oceanului, cu mii de ani în urmă. Deși vechile piramide au fost construite de către oameni, precum cele din Egipt, Waring susține că „doar o pupulație avansată ar fi capabilă să realizeze o asemenea structură colosală subacvatică”.

Recent, cu Google Earth, s-a descoperit o creatură marină uriașă în adâncul Atlanticului, în apropierea insulei Deception, lângă Antarctica. Acest monstru a fost asemănat cu o legendară creatură, care ar fi trăit în vecinătatea zonelor arctice, din emisfera nordică.

sursa: ro.blastingnews.com

 

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *