Cel mai bun remediu natural în lupta cu osteoporoza

osteoporoza-700x336

Osteoporoza înseamnă “os poros”. Până nu demult considerată o stare normală a vârstnicului, osteoporoza este considerată în prezent o boală, caracterizată prin reducerea densității minerale osoase, asociată cu compromiterea structurii osoase trabeculare, ceea ce predispune osul la fractură în urma unui traumatism de mică intensitate sau chiar în lipsa acestuia.

Oasele osteoporotice nu arată, la prima vedere, altfel decât oasele normale. Ele sunt însă mai puțin dense, prin pierdere de substanță osoasă, ceea ce se reflectă în structura lor internă, care este profund afectată – asemenea unei țesături vechi, cu urzeala subțiată și pe alocuri ruptă.

După vârsta de 35 de ani osul pierde în mod continuu din substanța sa, un fenomen normal și natural odată cu înaintarea în vârstă. Această pierdere poate deveni însă o problemă serioasă dacă “rezerva osoasă” inițială a fost prea mică sau dacă pierderea de substanță osoasă se face prea repede. Rezultatul este creșterea riscului de fractură, fie printr-o cădere obișnuită, ca în cazul încheieturii mâinii sau șoldului, fie printr-un efort moderat de ridicare, ca în cazul vertebrelor.

Acesta este cel mai bun și cel mai eficient remediu pentru toate persoanele care suferă de osteoporoză. Nu numai că acest remediu previne osteoporoza, dar, de asemenea,  ameliorează durerea provocată de această boală.

ingrediente:

-1kg de miere de trifoi

-5 linguri seminte de susan

-3 linguri stafide

-10 linguri seminte de in

-1 lingura seminte de dovleac

-1 lingura seminte de floarea soarelui

-1 lingura boabe de grau inmuiate

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mare se amesteca bine toate ingredientele, folosind o lingura de lemn. Dupa ce amestecul este omogenizat transferati totul intr-un borcan de sticla cu capac. Se pastreaza la loc racoros, dar nu in frigider.

Cum se foloseste:

Se consuma o lingura din acest remediu in fiecare zi inainte de micul dejun si de pranz.

sursa: andreilaslau.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *