Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

5 uleiuri esențiale dovedite științific că tratează cancerul 

essential-oils

Uleiurile esențiale sunt concentrate lichide care sunt derivate din plante. Ele poartă un miros distinctiv al plantei și au fost folosite pentru o varietate de scopuri medicinale.

Utilizarea uleiurilor esențiale a crescut în popularitate în ultimii ani. Uleiurile esențiale pot fi diluate într-un ulei purtător și apoi aplicat direct pe piele, inhalat printr-o compresă sau utilizate în alimente și băuturi dacă marca uleiului esențial este sigur pentru consum.

Uleiurile esențiale sunt cele mai puternice, datorită concentrației lor și trecerii direct în sânge având un efect aproape instantaneu în organism. Există multe modalități prin care uleiurile esențiale pot sprijini vindecarea cancerului. Unele uleiuri esentiale acționează direct asupra celulelor canceroase, pentru a preveni creșterea și decesul datorită cancerului. Alte uleiuri esențiale ajută la detensionare și sprijin emoțional.

  1. Uleiul esențial de cimbru – Un studiu din 2010 din Elveția a evaluat efectul uleiului esențial de cimbru asupra celulelor cancerului de sân, cancerului pulmonar și celulelor cancerului de prostată. Uleiul esențial de cimbru a prezentat cea mai puternică citotoxicitate spre cele trei tipuri de celule canceroase. Cimbrul are un compus activ – timol – care a fost demonstrat că  activează mecanisme care ucid cancerul.
  1. Uleiul esențial de rozmarin – Rozmarinul are proprietăți antioxidante, care ajută la protejareaîmpotriva radicalilor liberi care distrug membranele celulare, modifică ADN-ul și omoară celulele sănătoase. Studii recente au arătat că extractul de rozmarin are proprietăți anti-tumorale care sunt eficiente în tratamentul cancerelor de colon, sân, hepatice, stomac, piele și sânge. Un studiu a constatat că o concentrație de 1% din ulei esențial de rozmarin a fost capabil să dezactiveze mai mult de 90% din celulele de cancer ovarian și de ficat.
  1. Ulei esențial de oregano – Cercetări din cadrul Colegiului de Farmacie și Stiințe Medicale Long Island University au constatat că, compușii din oregano folosesc căi de semnalizare care cauzează „sinuciderea celulelor de cancer.” Oregano are, de asemenea, proprietăți anti-inflamatorii și antibacteriene. Uleiul esențial de oregano conține carnosol care s-a demonstrat că oprește creșterea celulelor de cancer de colon, precum și moartea celulelor canceroase în general. Uleiul esențial de oregano a demonstrat rezultate promițătoare în lupta împotriva cancerului de prostată, de sân și de piele.

  1. Ulei esențial de mușețel – In studii, apigenin-ul, un constituent bioactiv, găsit în mușețel s-a dovedit a avea efecte semnificative în inhibarea multor celule de cancer uman. Un studiu din 2010 a constatat că uleiul esențial de mușețel a ucis 93% din celulele cancerului de sân. Un studiu separat a constatat că a fost capabil să inhibe mutația celulară în procent de 60-75%.
  1. Uleiul esențial de tămâie – Uleiul de tămâie a fost demonstrat că tratează numeroase afecțiuni, inclusiv cancerul. Studiile occidentale arată că uleiul esențial și extractul de tămâie au o activitate puternic antitumorală. Uleiul de tămâie a fost testat împotriva celulelor cancerului de pancreas și a fost capabil de a provoca la un nivel ridicat moartea celulelor canceroase. Același efect l-a avut, într-un studiu separat asupra celulelor cancerului vezicii urinare. Acest studiu a constatat că uleiul esențial a fost capabil să distingă între celulele canceroase și celulele sănătoase, lăsând celulele sănătoase în perfectă stare.

Dacă aveți cunoscuți care luptă cu această boală, acestea considerați-le terapii alternative. Aceste uleiuri nu vor fi recomandate de către medici, ori din neștiință ori din interes pentru vinderea medicamentelor pentru care primesc bonusuri din partea companiilor. Răspunderea este a fiecăruia în cazul acestei boli, asumați-vă răspunderea în fața ei, nu vă abandonați în mâinile sistemului și încercați orice terapie naturală, acestea nu dau greș…

Sursa: humansarefree.comhttp, burebista2012.blogspot.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.