Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

7 remedii NATURISTE pentru ”apă la genunchi”

sursa foto: newseqy.ro

Apa la genunchi este reprezinta excesul de lichid care se acumuleaza in sau in jurul articulatiei genunchiului. Aceasta afectiune poate fi rezultatul unui traumatism, leziuni prin suprasolicitare, sau o alta afectiune cauzatoare.

Ca remediu naturist se pot folosi urmatoarele plante medicinale: branca ursului, brusture, dud alb sau negru, galbenele, ienupar, soc si varza.

1.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu BRANCA URSULUI

Frunze proaspete de branca ursului se spala si se zdrobesc. Se obtine un terci care se pune pe locul afectat si se leaga cu o bucata de panza. Procedeul se aplica de 2-3 ori pe zi.

2.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu BRUSTURE

Se taie de nervuri o frunza de brusture. Se striveste apoi cu o sticla pe un dog de lemn si se panseaza cu ea genunchiul. Se face o data dimineata si o data seara, pana la vindecare.

3.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu DUD

Se vor lua 4 linguri de coaja maruntita de dud, obtinuta de pe ramuri tinere sau din radacina. Se fierb apoi timp de 20 minute. Se strecoara si cu acest lichid se pun comprese de mai multe ori pe zi.

4.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu GALBENELE

Se foloseste crema de galbenele peste care se aplica comprese cu bitter suedez.  O alta varianta este cea cu 12 lingurite de flori maruntite care se vor pune in 250 ml apa clocotita. Se acopera pentru 15 minute, apoi se strecoara. Se folosesc pentru comprese externe aplicate calde.

5.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu IENUPAR

Se zdrobesc 3 linguri de bace de ienupar. Se pun la fiert timp de 30 minute in 500 ml apa. Se strecoara si cu acest lichid se pun comprese externe la genunchi.

6.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu SOC

Se vor lua 4 linguri de coaja maruntita de soc obtinuta de pe ramuri tinere sau din radacina. Se fierb apoi timp de 20 minute. Se strecoara si cu acest lichid se pun comprese de mai multe ori pe zi.

7.Remediu naturist pentru apa la genunchi cu VARZA

Se fac cataplasme cu foi de varza proaspete zdrobite. Se aplica de 3-4 ori pe zi. Puteti face si cataplasme cu argila muiata cu ceai din plante. In special cu ceai de tataneasa sau arnica.

*Acest articol este doar informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati si sfatul unui medic specialist.

sursa: sfatnaturist.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.