Acesta să fie DOVADA că pe Terra a existat o civilizație mult mai dezvoltată, cu mii de ani înaintea noastră?!

Cip

Un artefact absolut senzational a fost descoperit in regiunea rusa Krasnodar. Este vorba de o piatra cu „microcip”, veche de aproape 250 milioane de ani, relateaza presa rusa.

Greu de spus daca este adevarat sau o simpla „intoxicare” mediatica. Oricum, fotografiile publicate de mass-media vin sa sustina ipoteza cercetatorilor rusi.

In opinia lor, descoperirea demonstreaza fara nici o indoiala ca pe Terra a trait, cu mult inaintea noastra, o civilizatie mult mai avansata.

Presa rusa scrie ca piatra a fost gasita in vara acestui an, de un locuitor al orasului Labinsk, Viktor Morozov, iesit sa pescuiasca in raul Hodzi.

Om de buna credinta, barbatul a predat piatra cercetatorilor. Dupa mai multe luni de analize, a venit si verdictul: conform expertizelor stiintifice efectuate in cadrul sectiei de geologie a Universitatii din Novocerkask, piatra are o vechime de peste 250 de milioane de ani.

Specialistii afirma, de asemenea, ca varsta pietrei, precum si „microcipul” gasit confirma teoria potrivit careia pe Terra a existat, candva, o civilizatie mult mai avansata din punct de vedere tehnologic.

SURSA: incomemagazine.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *