Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Află cum poți ameliora mahmureala!

mahmureala

Pe lângă binecunoscuta cafea, oamenii de ştiinţă au descoperit un nou tratament pentru mahmureală: băuturile carbogazoase cu lămâie.

Specialiştii din China au analizat pe parcursul studiului 57 de băuturi, de la cele pe bază de ceai, cele calde cu plante, până la cele carbogazoase cu lămâie.

În primă fază, ei au decis să analizeze ce băutură a cauzat starea de mahmureală, dar şi cum organismul procesează alcoolul ajungând la starea de greaţă, fie cea de vomă.

Când se consumă alcool, ficatul eliberează o enzimă cunoscută sub numele de alcool dehidrogenază (ADH), care descompune alcoolul în substanţa chimică numită acetaldehidă.

Pentru a vedea ce băutură are efect direct în cazul mahmurelii, specialiştii au testat cele 57 de băuturi cu ajutorul participanţilor.

Astfel, ei au ajuns la concluzia că băuturile carbogazoase care conţineau lămâie au fost şi cele care au adus cele mai multe beneficii.mahmureala Citiți mai mult pe clicksanatate.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.