Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

Alimentul superstarurilor, kale

kale

Kale este unul dintre cele mai uimitoare produse din alimentație vegetariană și dietetică. Kale este mîncarea superstarurilor, care doresc să arată sută la sută.

Dacă creșteți varza kale pe biohumus, atunci conținutul de elemente nutritive, fibre, minerale și vitamine pur și simplu depășește orice normă. Consumul zilnic de kale vă asigură o porție enormă de sănătate, tinerețe și energie.

Noi creștem kale cu gust mai dulce și fin în comparație cu alte soiuri. Dar putem să cultivăm orice soi de varză creață.

3 rețete din frunze verzi ale legumelor rădăcinoase
3 rețete din frunze verzi ale legumelor rădăcinoase

În imagini vedeți kale crescut pe biohumus. Aici nu este un gram de chimie, în schimb multe microelemente și minerale. Cu frunzele crețe, kale arată decorativ.

Kale este un antioxidant foarte eficient, de aceea, se recomandă ca supliment la toate bucatele. Părțile moi merg la salte, iar cele tari – este un supliment minunat pentru supe și felul doi. El conține mai mult calciu decît laptele și bananele, însă nivelul de asimilare este mai înalt.

Pentru conținutul sporit de proteină, el este numit deseori „carne vegetală” sau „salata culturiștilor”. El conține multe proteine și fier, iar concentrația înaltă de vitaminele A și D contribuie la creșterea masei musculare.

Salată de legume prăjite
Salată de legume prăjite

Kale are un efect antiinflamator. O cană de salată de Kale conține 5,4% din norma zilnică a acizilor grași Omega-3, care sistează procesele antiinflamatoare în organism, inclusiv inflamațiile, legate de procesele autoimune, astm și artrită.

Kale are puține calorii și multe fibre și a devenit un produs popular pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Kale este recomandat în profilaxia diferitor boli, precum și pentru fortificarea organismului.

America este cuprinsă de o adevărată „kalemanie”, cînd starurile de la Hollywood au descoperit această varză și au început să-și modeleze corpul cu ajutorul ei. Fanii starurilor au preluat imediat inițiativa și acum kale se vinde peste tot în SUA, este cunoscut de toți cei care vor să slăbească și să arate mai bine. Încercați să introduceți kale în alimentația voastră și veți observa efectul benefic al acestei plante.

Se consideră că Kale poate fi utilizat ca spanacul: în afară de smoothie, el poate fi adăugat în salate (tăiat în bucăți și amestecat cu ulei de măsline, suc de lămîie, sare și piper, apoi, peste 10-15 minute poate fi servit). În combinație cu fructele și legumele – kale este un ingredient minunat pentru sucurile fresh. El poate fi înăbușit și pregătit la abur, adăugat în tocanele de legume, supe și alte bucate.

Veți întreba de unde să luați această mîncare a zeilor? Poftim, intrați pe site:

Кейл – пища суперзвёзд

Кейл – пища суперзвёзд

Кейл – пища суперзвёзд

Кейл – пища суперзвёзд

Кейл – пища суперзвёзд

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.