essiac-tea

Ceaiul Essiac, acest remediu uimitor care a tratat de cancer mii de persoane – O asistentă din Canada, Rene Caisse, a descoperit o rețetă anti cancer cu ajutorul căreia a vindecat mii de pacienți de cancer încă din 1920. Această formulă magică nu este altceva decât un ceai făcut din patru simple ingrediente. Se crede că Rene a obținut această rețetă de ceai de la nativii indieni Ojibwa.

După ce a tratat cu succes pacienți de cancer timp de câteva decenii, Caisse a făcut și închisoare pentru acțiunile sale deoarece acestea amenințau companiile farmaceutice din Canada. Chiar și atunci companiile făceau o mulțime de bani de pe urma terapiilor anticancer. Asta în timp ce asistenta Caisse nu lua niciun ban pe tratament.

Când a fost arestată, mai mult de 55 de mii de oameni au sărit în sprijinul ei, semnând o petiție care sprijinea acțiunile sale. S-a emis chiar și un proiect de lege în sensul acesta, dar care nu a trecut din cauza a trei semnături parlamentare.

Caisse a murit în 1978 și sute de pacienți au fost la înmormântarea acesteia pentru a-și arăta respectul față de femeia de 90 de ani care le salvase viețile.

De fapt, acest ceai miraculor are denumirea după numele acesteia, doar că citit invers, Essiac – Caisse.

După a examinare amănunțită, guvernul chinez a stabilit ceaiul Essiac drept tratament împotriva cancerului. Mai târziu, la cele 4 ingrediente s-au mai adăugat câteva, cum ar fi șofranul sălbatic, alga maro, trifoiul roșu sau năsturelul pentru a spori proprietățile curative.

Ingrediente:
– 6 cești și jumătate de rădăcină de brusture
– Jumătate de kilogram de pudră de măcrișul oilor
– O sută de grame de pudră de scoarță de ulm alunecos
– 30 de grame de rădăcină de rubarbă turcească pudră

Metoda de preparare:
– Amestecă toate ingredientele și depozitează-le într-un borcan de sticlă în loc întunecos
– Pune 30 de grame de amestec la un litru de apă
– Dă în clocot timp de 10 minute sub capac și apoi ia de pe foc și lasă să se răcească peste noapte
– Dimineața încălzește-l și lasă-l să stea câteva minute.
– Apoi strecoară-l cu o strecurătoare fină în sticle sterilizate și lasă să se răcească.
– Depozitează în spațiu răcoros și fără lumină. După ce ai deschis sticla, se ține numai la frigider.sa:

sursa: kilocalorii.ro